Οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στην υπηρεσία σας

01/07/2012 - 05:56
Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά εδώ και 20 χρόνια.
Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά εδώ και 20 χρόνια. Η θυγατρική του ΕΛΤΑ δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των κούριερ, κατέχοντας την τέταρτη θέση, διατηρώντας τη δυναμική και κερδοφόρα ανάπτυξή της και πραγματοποιώντας τους στρατηγικούς της στόχους. Στη Μυτιλήνη η υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ βρισκόταν στην Καβέτσου, πάνω από το γήπεδο, ενώ το Δεκέμβριο του 2008 μεταφέρθηκε σε νέο χώρο υπό νέα μορφή. Συγκεκριμένα, οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ βρίσκονται πλέον στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη 56β και συνεχίζουν να προσφέρουν τις ολοένα και βελτιωμένες υπηρεσίες τους στους πελάτες τους. Υπεύθυνος του καταστήματος στη Μυτιλήνη είναι ο κ. Ροδόλφος Πανσέληνος, στον οποίο μπορεί κανείς να απευθυνθεί για όποια υπηρεσία της εταιρείας τον ενδιαφέρει.

Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ εξυπηρετεί τις ανάγκες για κούριερ τόσο στο εσωτερικό, με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, όσο και στο εξωτερικό, με την παγκόσμια ταχυδρομική υπηρεσία EMS και το προϊόν SPM.
Όσον αφορά στην υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, με ένα απλό τηλεφώνημα χωρίς χρέωση έχετε άμεσα στη διάθεσή σας έναν κούριερ για να παραλάβει έγγραφα ή δέματα μέχρι 20 κιλών.
Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα του ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ είναι τα «Εντός Πόλης (Intracity)» και «Πόλη-Πόλη (Domestic).
Σχετικά με τα «Εντός πόλης» η επίδοση γίνεται με δύο τρόπους: είτε την επόμενη ημέρα είτε αυθημερόν σε δύο - πέντε ώρες (αφορά σε πόλεις δικτύου εταιρείας).
Με το προϊόν «Πόλη-Πόλη» έχετε επίδοση την επόμενη ημέρα προς όλες τις πόλεις της χώρας.
Κάποιες πρόσθετες υπηρεσίες είναι η προκαθορισμένη ώρα, σε επιλεγμένους προορισμούς, η ειδική διαχείριση, η αντικαταβολή, η επίδοση Σάββατο, Κυριακή ή αργία σε επιλεγμένα σημεία δικτύου (αφορά σε πόλεις δικτύου εταιρείας) και η εκ νέου Επίδοση (τρίτη επίδοση).
Σημαντικό είναι το γεγονός της ασφάλισης των αποστολών στο ποσό της δηλωμένης αξίας τους.
Για την εξυπηρέτησή σας, σε επίπεδο εξωτερικού τα προϊόντα των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ είναι δύο. Πρόκειται για το Express Mail Service (EMS), την παγκοσμίως καταξιωμένη υπηρεσία ταχυμεταφοράς, με παρουσία από το 1985 και στην Ελλάδα, που συνδέει πάνω από 200 ταχυδρομικά δίκτυα παγκοσμίως και αποτελεί τον οικονομικότερο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο διαβίβασης αντικειμένων στο εξωτερικό.
Το δεύτερο είναι το Special Priority Mail (SPM). Είναι ένα προϊόν που παρέχεται από την εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ σε συνεργασία με πολυεθνική εταιρεία, χρησιμοποιώντας το διεθνές της δίκτυο.
Στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ της Μυτιλήνης στεγάζεται και πρακτορείο των ΕΛΤΑ, όπου μπορεί κανείς να απευθυνθεί για να πληρώσει τους λογαριασμούς του ή για να στείλει απλά ή συστημένα γράμματα και δέματα.

Και πιστοποίηση
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της και με στόχο την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ εφαρμόζει στην παραγωγική διαδικασία πρακτικές διασφάλισης της ποιότητας, που είναι σύμφωνες με τις οριζόμενες απαιτήσεις στο πρότυπο ΙSO-9001:2000.
Όραμα της εταιρείας, άλλωστε, είναι να παίξει ηγετικό ρόλο στην αγορά των ταχυμεταφορών, ξεχωρίζοντας για τη γρήγορη, αξιόπιστη και φιλική εξυπηρέτηση, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσανατολιζόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Υποδομές
Στις ιδιαίτερα αποτελεσματικές παροχές των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ σημαντικό ρόλο παίζουν οι υποδομές της εταιρείας. Η εισαγωγή σύγχρονων τεχνολογικών συστημάτων που αφορούν σε όλο το φάσμα λειτουργίας της επιχείρησης, από την υποστήριξη των τομέων διαλογής και διαβίβασης αντικειμένων, έως την εισαγωγή νέων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς και το υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, που ελαχιστοποιεί το χρόνο αναμονής, λειτουργεί έξι ημέρες την εβδομάδα και εξυπηρετεί θέματα που αφορούν παραγγελίες, πληροφορίες και αναζητήσεις αποστολών, διευκολύνουν κατά πολύ την εξυπηρέτηση των πελατών.
Επιπλέον, το ηλεκτρονικό σύστημα αναζήτησης Track & Trace, με το οποίο ο πελάτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να εντοπίσει το στάδιο μεταφοράς του απεσταλμένου αντικειμένου, και ο καινούργιος ιδιόκτητος στόλος, που αποτελείται από δίκυκλα και φορτηγά οχήματα μικρού και μεγάλου τονάζ, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, φροντίζοντας ταυτόχρονα για την ασφάλεια των χρηστών και την προστασία του περιβάλλοντος, ολοκληρώνουν τις υποδομές της εταιρείας που λειτουργεί με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι όλες οι παραπάνω παροχές συνδυάζουν τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη με οικονομικές λύσεις.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα ωράρια λειτουργίας των Ταχυμεταφορών Λέσβου είναι καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22510 45144 και 6932-627300.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey