Γιατί το φαΐ θέλει… τα «Καρντάσια»

Φαγητό όπως λέμε παρέα!

12/03/2015 - 14:55

Ακόμα και το νοστιμότερο φαΐ θέλει καλή παρέα για να το ευχαριστηθείς. Καρντάσια για τους Θεσσαλονικείς είναι οι αδελφικοί φίλοι.

Ακόμα και το νοστιμότερο φαΐ θέλει καλή παρέα για να το ευχαριστηθείς. Καρντάσια για τους Θεσσαλονικείς είναι οι αδελφικοί φίλοι.

Και μια από τις μεγαλύτερες χαρές για τους φίλους είναι όταν βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με καλό μεζέ και εκλεκτό κρασί. Περισσότερες συστάσεις για το εστιατόριο «Καρντάσια» δε χρειάζονται.



Το στέκι αυτό δημιουργήθηκε από μια δυνατή φιλία. Η Θεσσαλονικιά  Άννα Αλτινόπη και ο Μιχάλης Κοσβάνης από τα Παράκοιλα συνδέονται με μια δυνατή φιλία χρόνων. Αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους επιχειρηματικά με όπλο τη φιλία τους, το μεράκι τους και την αγάπη τους για τη δουλειά.

Επέλεξαν ένα από το πιο όμορφα σημεία της πόλης στην Οδό Χριστουγέννων ’44, στο δεξιό λιμενοβραχίονα. Κλασικό στέκι για ταβέρνες και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιμελήθηκαν ένα χώρο ζεστό, άνετο και φιλόξενο και πάνω απ’ όλα με παρεΐστικη διάθεση.  Για το όνομα φυσικά δε δυσκολεύτηκαν καθόλου. Τα «Καρντάσια» ήταν αυτό ακριβώς που περιέγραφε τα πάντα για το μαγαζί.

Το καθετί που μπαίνει στην κουζίνα ελέγχεται αυστηρά και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Όλα τα διαθέσιμα πιάτα έχουν επιλεχθεί, ώστε να καλύπτουν κάθε κατηγορία ουρανίσκου και φυσικά ανάλογα με την εποχή επιλέγονται τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά.



Το μενού
Το μενού περιλαμβάνει μαγειρευτά φαγητά όλα σύμφωνα με τις παραδοσιακές τους συνταγές, κρεατικά της ώρας, μακαρονάδες και σαλάτες από λαχανικά εποχής. Για όσους νηστεύουν υπάρχει διαθέσιμο ένα ολόκληρο μενού με νηστίσιμα πιάτα, φρέσκα θαλασσινά και όσπρια.

«Το μυστικό για την κουζίνα μας είναι τα υλικά μας. Όλα είναι φρέσκα και διαλεγμένα, πριν φτάσουν στην κουζίνα. Φυσικά στο μαγείρεμα δίνεται η μεγαλύτερή μας προσοχή και κάθε πιάτο θέλουμε να φτάνει στους πελάτες μας, έτσι ώστε πρώτα να ικανοποιεί εμάς» λέει η  Άννα Αλτινόπη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ορχήστρα και ζωντανή μουσική θα συνοδεύουν το γεύμα σας και θα κάνουν την έξοδό σας πιο κεφάτη. Τα «Καρντάσια» είναι ανοιχτά κάθε ημέρα από το μεσημέρι με φρεσκομαγειρεμένα πιάτα, τα οποία μπορείτε να τα παραγγείλετε στο σπίτι ή στη δουλειά.

«Δημιουργήσαμε ένα χώρο με σκοπό ο κόσμος να απολαμβάνει καλό φαγητό και να διασκεδάζει με την παρέα του χωρίς να χρειάζεται να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Εμείς άλλωστε τους πελάτες μας τους λέμε καρντάσια και τους ευχαριστούμε πραγματικά που μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν από τις πρώτες ημέρες που λειτουργήσαμε» είπε ο Μιχάλης Κοσβάνης.

 

Εστιατόριο «Τα Καρντάσια»
Δεξιός Λιμενοβραχίονας, οδός Χριστουγέννων ‘44,  
Τηλ. 22510 41444.  Παραγγελίες και στο www.fagi.gr   

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey