Ό,τι καλύτερο για την κουζίνα και νέα έκθεση με παιδικό έπιπλο

Έπιπλα «Dimitriou Design»

19/02/2015 - 15:28

Η επιλογή επίπλων για το σπίτι είναι μια υπόθεση που όλους μάς έχει ταλαιπωρήσει κατά καιρούς. Η προσπάθεια να βρούμε αυτό που πραγματικά θέλουμε για το χώρο μας, σε άριστη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή, πολλές φορές αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη.

Η επιλογή επίπλων για το σπίτι είναι μια υπόθεση που όλους μάς έχει ταλαιπωρήσει κατά καιρούς. Η προσπάθεια να βρούμε αυτό που πραγματικά θέλουμε για το χώρο μας, σε άριστη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή, πολλές φορές αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη.

Τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν απευθυνθούμε σε επιχειρήσεις που διαθέτουν εκθέσεις με μεγάλη ποικιλία σε διάφορες κατηγορίες επίπλων.

Η επιχείρηση του Τάσου Δημητρίου δημιούργησε φέτος τον τρίτο εκθεσιακό της χώρο στη Μυτιλήνη και έχοντας μια παράδοση άνω των 60 ετών είναι σίγουρο ότι θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών από εσάς.
Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που θα βρείτε στις τρεις εκθέσεις της επιχείρησης, περιλαμβάνει σχεδόν ό,τι αφορά στο σπίτι.

Διατίθεται μεγάλη ποικιλία σε πόρτες, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, υπέρυθρη θέρμανση, εσωτερικές laminate και θωρακισμένες, κουφώματα όλων των ειδών, πατώματα laminate, ενώ προσφάτως εντάχθηκε στις συνεργαζόμενες εταιρείες και η κορυφαία στο χώρο του παιδικού επίπλου, ελληνική, Modeco. Ανεξάντλητη είναι η γκάμα και στα έπιπλα για επαγγελματικούς χώρους, ειδικά για ξενοδοχεία.

Στις εκθέσεις της επιχείρησης θα βρείτε και έπιπλα ειδικών κατασκευών, που θα κάνουν τη ζωή σας στον επαγγελματικό σας χώρο πολύ πιο άνετη.

Η έκθεση «Δημητρίου» στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 164Α αναδεικνύει τα έργα της εταιρείας και τα επιλεγμένα προϊόντα αποκλειστικής εισαγωγής της από γνωστές ιταλικές εταιρείες.

Στην έκθεση στο τέρμα Θεοφίλου Χατζημιχαήλ, θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων για κουζίνα, πόρτες και ντουλάπες. Επιπλέον η επιχείρηση έχει εξασφαλίσει για εσάς τη δυνατότητα να παραγγείλετε μαζί με την κουζίνα σας ηλεκτρικές συσκευές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τέλος, στη έκθεση στη Ζωοδόχου Πηγής δημιουργήθηκε προσφάτως ένας καινούργιος χώρος με τα προϊόντα τής «Modeco Παιδικό Έπιπλο».

Σύντομα η επιχείρηση θα αναβαθμίσει την ηλεκτρονική της παρουσία στο internet με τη δημιουργία e-shop.

 

Έκθεση: Ζωοδόχου Πηγής 164Α
τηλ.: 22510 44434, 6937-086330
fax: 22510 22288

Έκθεση - Βιοτεχνία: Θεοφ. Χατζημιχαήλ
τηλ. 22510 44434
fax: 22510 22288

http://www.dimitrioudesign.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey