Χρώματα αυτοκινήτων «Δεληθεοδώρου»

Για να δείχνει το αυτοκίνητό σας καινούργιο

30/10/2014 - 15:08

Η βαφή του αυτοκινήτου σας ή της μηχανής σας είναι μια απαιτητική εργασία, που απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό και άριστης ποιότητας υλικά.

Η βαφή του αυτοκινήτου σας ή της μηχανής σας είναι μια απαιτητική εργασία, που απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό και άριστης ποιότητας υλικά.

Εκτός από την προστασία που προσφέρει απέναντι στις καιρικές συνθήκες, μια καλή βαφή ανεβάζει την αξία του οχήματος και φυσικά τη διάθεση του οδηγού.

Εδώ και ενάμιση χρόνο λειτουργεί στη Μυτιλήνη ένα σύγχρονο χρωματοπωλείο αυτοκινήτων, όπου θα βρείτε τη λύση για κάθε παρέμβαση που θα χρειαστεί να κάνετε στην εμφάνιση του οχήματός σας.

Το κατάστημα «Χρώματα Αυτοκινήτου» της Λίτσας Δεληθεοδώρου και του Γιώργου Μιχαήλ λειτουργεί στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη 69 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών επαγγελματιών, και όχι μόνο, στον τομέα του αυτοκινήτου.

Επιτυχία με… μυστικά
Το μυστικό της επιτυχίας είναι το εξειδικευμένο προσωπικό. Με συνεχή σεμινάρια και ασταμάτητη ενημέρωση για ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί στο χώρο, το κατάστημα εγγυάται πως θα έχετε την ιδανική λύση για κάθε μικρή ή μεγάλη παρέμβαση που θέλετε να κάνετε στη βαφή του αυτοκινήτου, της μηχανής ή ακόμα και τους σκάφους σας.

Η σωστή επιλογή χρώματος και η διαδικασία της εφαρμογής του στο όχημά σας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, που θα έχει και την απαιτούμενη αντοχή στο χρόνο.

Στο κατάστημα θα βρείτε χρώματα των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως, όπως η De Beer και η Novol.

Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων σε συνδυασμό με το υπερσύγχρονο μηχάνημα μείξης προσφέρουν έναν ανεξάντλητο κατάλογο χρωμάτων, που καλύπτουν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, από τα παλαιότερα μέχρι και τα πιο καινούργια.

Μεγάλη ποικιλία υπάρχει και για οικονομικότερες λύσεις, με την ποιότητα να παραμένει πάντα υψηλή. Επίσης μια λύση που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, είναι τα χρώματα υψηλής αραίωσης, τα οποία έχουν τη δυνατότητα με την ίδια ποσότητα να καλύπτουν πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες από τα συμβατικά χρώματα.

Φυσικά, εκτός από τα χρώματα, στο κατάστημα θα βρείτε και όλα τα αναγκαία υλικά για να έχει το αυτοκίνητό σας ολοκληρωμένη προστασία. Βερνίκια, αλοιφές, μανό επιδιορθώσεως, στόκοι, αστάρι και το γνωστό κερί γυαλίσματος είναι μόνο μερικά από αυτά.

Είτε λοιπόν πρόκειται για ολική βαφή, είτε έστω για μια απλή γρατζουνιά, θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν, το οποίο θα προμηθευτείτε στην καλύτερη τιμή της αγοράς και φυσικά με εγγύηση.

Όλα αυτά, με την καθοδήγηση έμπειρων και καταρτισμένων τεχνιτών. Μάλιστα, εκτός από την επιλογή τους χρώματος, το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας προσφέρει και οδηγίες για τις μεθόδους εφαρμογής του κάθε υλικού σε επαγγελματίες και σε όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν μόνοι τους επιδιορθώσεις στο χρώμα του οχήματός τους.

Να σημειωθεί ακόμα πως το κατάστημα κάνει παραδόσεις των προϊόντων στο χώρο σας, ενώ παρέχει έκπτωση 20% σε επαγγελματίες οδηγούς.

Χρώματα σε δύσκολους καιρούς
Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, Λίτσα Δεληθεοδώρου, τονίζοντας πως η βασική φιλοσοφία είναι ο σεβασμός στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, είπε στο «Ε»: «Σε δύσκολους καιρούς, που ακόμα και το πιο μικρό έξοδο προβληματίζει, επιλέξαμε να κάνουμε αυτό το επαγγελματικό βήμα με στόχο να εξυπηρετήσουμε αξιόπιστα και οικονομικά τους πελάτες μας.

Τους δίνουμε τη δυνατότητα, χωρίς ταλαιπωρία, να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν για την περίπτωσή τους, γλυτώνοντάς τους από κόπο, χρήμα και ταλαιπωρία.

Με την επιλογή μόνο δοκιμασμένων και εγγυημένων προϊόντων, με συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά με σεβασμό σε όσους μάς επιλέγουν, το κατάστημά μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι μας έχουν εμπιστευτεί στον ενάμιση χρόνο που λειτουργούμε».

Το τηλέφωνο του καταστήματος για περισσότερες πληροφορίες, είναι το 22510 28212.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey