Ξενοδοχείο «Αναστασία», στη Σκάλα Ν. Κυδωνιών

Στιγμές χαλάρωσης πάνω στο κύμα

17/07/2014 - 15:15

Σε κάθε γωνιά της Λέσβου μπορεί κανείς να ανακαλύψει μοναδικής ομορφιάς μέρη, προφυλαγμένα από τους έντονους ρυθμούς των τουριστικών περιοχών.

Σε κάθε γωνιά της Λέσβου μπορεί κανείς να ανακαλύψει μοναδικής ομορφιάς μέρη, προφυλαγμένα από τους έντονους ρυθμούς των τουριστικών περιοχών.

Αν η διαμονή σε ένα τέτοιο μέρος μπορεί να συνδυαστεί με ποιοτικές υπηρεσίες, επαγγελματισμό, ευγένεια και φυσικά καλές τιμές, τότε έχουμε έναν εγγυημένο συνδυασμό για τις διακοπές μας ή έστω για τις ολιγοήμερες αποδράσεις μας.

Το ξενοδοχείο «Αναστασία» στη Σκάλα Νέων Κυδωνιών βρίσκεται δίπλα σε μια από τις γραφικότερες παραλίες του νησιού, με πεντακάθαρα νερά. Μόλις 20 χιλιόμετρα από την πόλη της Μυτιλήνης, είναι ιδανικός εναλλακτικός προορισμός για ολιγοήμερες εξορμήσεις.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και το οικογενειακό περιβάλλον που εδώ και 15 χρόνια συνοδεύουν τη λειτουργία του ξενοδοχείου, το έχουν κατατάξει στις σταθερές προτιμήσεις δεκάδων πιστών πελατών από πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τα 13 δωμάτια του ξενοδοχείου «Αναστασία» έχουν όλα μοναδική θέα προς τη θάλασσα, μόλις λίγα μέτρα από τη γραφική παραλία. Επίσης όλα διαθέτουν μίνι κουζίνα, κλιματισμό, ψηφιακή τηλεόραση, ελεύθερο ίντερνετ και ατομικές ξαπλώστρες στην παραλία.

Η μέρα ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό στην αυλή του ξενοδοχείου και φυσικά τον καφέ της αρεσκείας σας. Μετά το πρωινό μπάνιο, στα παραδοσιακά ταβερνάκια που βρίσκονται στο λιμάνι Νέων Κυδωνιών θα βρείτε πάντα φρεσκότατο ψάρι και εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες.

Το βράδυ ο διακριτικός φωτισμός και η ανάλογη μουσική χαρίζουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, στην υπέροχη αυλή του ξενοδοχείου. Στο μπαρ σερβίρεται μεγάλη ποικιλία κοκτέιλ και φυσικά όλα τα ποτά.
Το ξενοδοχείο «Αναστασία» βρίσκεται στη διαδρομή ανάμεσα σε Άγιο Ραφαήλ και Μανταμάδο, που προσφέρονται για ημερήσιες εκδρομές.

Ακόμα, στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται ο Αρχαιολογικός Χώρος της Θερμής και το μοναδικό τοπίο με τους καταρράκτες της Μαν’Κάτσα, που μπορεί κανείς να επισκεφτεί. Το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό του ξενοδοχείου θα φροντίσει για όλες τις ανέσεις σας και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να γνωρίσετε τις ομορφιές της περιοχής.

Ξενοδοχείο «Αναστασία»: τηλ. 22510 94640 και 6974416824.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey