Ιχθυοπωλείο «Αραξοβόλι» στα Λαδάδικα

Πάντα φρέσκα και σε χαμηλές τιμές

08/05/2014 - 16:09

Το ιχθυοπωλείο «Αραξοβόλι» της Ελευθερίας Αθανασιάδη, αν και μετρά μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, έχει καταφέρει να αποκτήσει πιστή πελατεία και καθημερινά να κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσοτέρων νέων πελατών.

Το ιχθυοπωλείο «Αραξοβόλι» της Ελευθερίας Αθανασιάδη, αν και μετρά μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, έχει καταφέρει να αποκτήσει πιστή πελατεία και καθημερινά να κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσοτέρων νέων πελατών.

Σε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στην οδό Μητρέλια 2, στα Λαδάδικα, θα βρείτε καθημερινά από νωρίς το πρωί τα πιο φρέσκα ψάρια, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

«Χαιρόμαστε να προσφέρουμε καθημερινά στους φίλους και πελάτες μας φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, σε μια αξεπέραστη ποικιλία και ποιότητα», τονίζει ο Γιάννης Αθανασιάδης, φροντίζοντας καθημερινά να γεμίζει το μαρμάρινο πάγκο με την πιο φρέσκια πραμάτεια.

Οι ρυθμοί της σημερινής καθημερινότητας έχουν άμεσο αντίκτυπο και στη διατροφή μας. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των διατροφικών συνηθειών της Δύσης, είναι η ελλιπής πρόσληψη των Ω-3 λιπαρών οξέων.

Υπενθυμίζουμε ότι τα Ω-3 λιπαρά οξέα δεν τα παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός, γι’ αυτό και πρέπει εμείς να του τα παρέχουμε.

Η προτεινόμενη δόση από τους ειδικούς διατροφολόγους περιλαμβάνει δυο φορές ψάρι για γεύμα την εβδομάδα, που μας προσφέρει τα σημαντικά 500 γραμμάρια Ω-3 που χρειάζεται ο οργανισμός σε ημερήσια βάση.

Ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα και είναι κρίμα να τρώμε κονσερβοποιημένα ψάρια ενώ το Αιγαίο μάς δίνει καθημερινά όλες αυτές τις επιλογές.

Μερικές από αυτές είναι οι αθερίνες, οι γαύροι, οι γόπες, οι κέφαλοι, οι πέρκες, οι χάνοι, τα μελανούρια, τα μυλοκόπια, οι σαργοί, τα σπαράκια, τα φαγκριά, τα λαβράκια, οι σκάροι, οι τσιπούρες, οι γλώσσες, οι ζαργάνες, τα χταπόδια, οι σαρδέλες, οι μαρίδες, τα μπαρμπούνια, τα λυθρίνια, οι μπαλάδες, οι συναγρίδες, οι μπακαλιάροι, οι σφυρίδες, οι ροφοί, οι κολιοί, τα μαγιάτικα, οι παλαμίδες, οι ξιφίες, οι γαλέοι, τα χριστόψαρα, οι σουπιές, τα καλαμάρια, οι γαρίδες, οι καραβίδες, τα καβούρια.

«Το σωστό καθάρισμα είναι το πρώτο βήμα πριν το καλό τηγάνισμα ή το σωστό ψήσιμο, ή το γευστικό μαγείρεμα της “ψαριάς” σας. Το μυστικό είναι να μη “χαλάσει” το ψάρι και ταυτόχρονα να απομακρυνθούν όλα τα μη βρώσιμα μέρη του», τονίζει η Ελευθερία Αθανασιάδη και είναι πάντα ευδιάθετη και χαμογελαστή να συμβουλεύσει τους πελάτες για τη σωστή επιλογή ψαριών.

Ποικιλία, πάντα φρέσκα είδη και χαμηλές τιμές είναι το τρίπτυχο που ακολουθεί τη φιλοσοφία του ιχθυοπωλείου «Αραξοβόλι».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey