Για το δικό σας, μοναδικό τζάκι

09/04/2014 - 17:23

Η εταιρεία Δημούδας δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής τζακιών από το 1959.

Η εταιρεία Δημούδας δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής τζακιών από το 1959.

Η εταιρεία διαθέτει εργαστήριο κατασκευής επενδύσεων και τμημάτων παραδοσιακού τζακιού για την άμεση κατασκευή, τοποθέτηση. Παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής Παραδοσιακών αλλά και Ενεργειακών Τζακιών, έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους με ποιοτικά προϊόντα και επαγγελματική συμπεριφορά. Η Υποστήριξη, μετά την κατασκευή του δικού σας μοναδικού τζακιού, είναι δεδομένη και μόνιμη υποχρέωση της εταιρείας.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες από την εταιρεία Δημούδας

Μελέτη χώρου για την καλύτερη τοποθέτηση, η οποία ταυτόχρονα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Προσχέδιο και κοστολόγιο για το τζάκι και τη διακόσμηση του, τα οποίο τελικά θα επιλέξετε.

Κατασκευή και εγκατάσταση του δικού σας μοναδικού τζακιού, Παραδοσιακού ή Ενεργειακού, με δυνατότητα τοποθέτησης αυθημερόν χάρη στο μοναδικό εργαστήριό μας, το οποίο άμεσα επεξεργάζεται τις επιθυμίες σας, δημιουργώντας τα επί μέρους μέρη για το τζάκι σας με μάρμαρο, ξύλο ή ακόμα και τούβλο.

Τεχνική Υποστήριξη μετά το πέρας της κατασκευής και εγκατάστασης του τζακιού σας, όποτε μας ζητηθεί.

Συντήρηση και Καθαρισμός του τζακιού σας.

Ενεργειακά Τζάκια

Τα ενεργειακά τζάκια εξοικονομούν σημαντικά ποσά θερμικής ενέργειας και αποδεικνύονται ιδιαίτερα οικονομικά ως προς τη λειτουργία τους, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα ενεργειακά τζάκια είναι απόλυτα ασφαλή και, χάρη στο πυρίμαχο τζάμι τους, μπορούμε άνετα να αφήσουμε τη φωτιά να καίει και να απομακρυνθούμε άφοβα από τον χώρο.

Τζάκια Καλοριφέρ

Πρόκειται για τζάκι κατασκευασμένο από χοντρό ατσάλι που μπορεί να τροφοδοτεί τα καλοριφέρ του σπιτιού με ζεστό νερό. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε διαμέρισμα, ανεξαρτήτως ορόφου.

Μία εστία ξύλου με κύκλωμα νερού, εγγυάται σταθερή θερμοκρασία σε όλο το σπίτι σας.

Μπορείτε να το προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε σύστημα (καλοριφέρ ή ενδοδαπέδιου, νέο ή παλαιό με ένα ανοιχτό ή κλειστό δοχείο διαστολής).

Μπορεί επίσης να συνδεθεί με μπόιλερ και ηλιακό θερμοσίφωνα.

Τέλος, μπορείτε να το επενδύσετε με μάρμαρο ή ότι άλλο θέλετε όπως ένα ενεργειακό τζάκι

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey