«Ferveli - Φυσικά Καλλυντικά»

Καθένας αξίζει φυσική φροντίδα

06/03/2014 - 15:52

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Ferveli - Φυσικά Καλλυντικά» θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο αρχοντικό της Ε. Βοστάνη 3.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Ferveli - Φυσικά Καλλυντικά» θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο αρχοντικό της Ε. Βοστάνη 3.

Το καινούργιο κατάστημα «Ferveli» είναι κάτι παραπάνω από ένα ακόμα σημείο πώλησης φυσικών καλλυντικών. Σε ένα υπέροχο αρχοντικό που κουβαλάει ακόμα την αύρα της εποχής του, παρασκευάζονται σε μικρές ποσότητες, με παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές, κρέμες και αλοιφές για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος, καθώς και σαπούνια με άποψη.

Φυσικά υλικά, όπως ελαιόλαδο, ανεπεξέργαστο μελισσοκέρι, αιθέρια έλαια, φυτικά βούτυρα, ανθόνερο και βότανα μεταμορφώνονται σε ασυναγώνιστα ποιοτικά προϊόντα φροντίδας για το σώμα και το πρόσωπο, χάρη στο μεράκι και την επιμονή για την ποιότητα της οικογένειας Φερβελή.

Με οικολογική ευαισθησία
Για λόγους δε οικολογικής ευαισθησίας, αλλά και για να διατηρηθεί η ποιότητα σε πολύ υψηλά επίπεδα, χρησιμοποιούνται ντόπιες (ελληνικές) πρώτες ύλες όπου αυτό είναι εφικτό. Δε χρησιμοποιούνται ζωικά προϊόντα εκτός από το κερί, το μέλι και το γάλα κατά περίπτωση. Χωρίς περιττά λοιπόν χημικά, για να μην επιβαρύνουμε άλλο το σώμα μας που ήδη είναι εκτεθειμένο σε πολλά γνωστά και άγνωστα δηλητήρια.

Η οικογένεια Φερβελή, εκτός από τα μοναδικά προϊόντα της, είναι έτοιμη να μοιραστεί μαζί σας μυστικά ομορφιάς και περιποίησης που έχει συγκεντρώσει τα 25 χρόνια ενασχόλησής της με την παρασκευή φυσικών καλλυντικών. Εκτός από τη μοναδική κηραλοιφή και τις κρέμες από φυσικά συστατικά, παράγονται και προϊόντα περιποίησης των χειλιών και μοναδικά σε σχέδια και αρώματα σαπούνια.

Μην παραλείψετε να ξεναγηθείτε στους χώρους του υπέροχου αρχοντικού, που η οικογένεια Φερβελή φρόντισε να διακοσμήσει με παλιά έπιπλα σεβόμενη τη μοναδική αρχιτεκτονική του κτηρίου. Άλλωστε, στα σχέδιά της είναι να φιλοξενηθούν εκεί και άλλες εικαστικές δράσεις, όπως εκθέσεις ζωγραφικής.

Αν όλα αυτά δε σας έδωσαν ένα λόγο να επισκεφτείτε το κατάστημα «Ferveli», τότε οι τιμές των προϊόντων δε θα σας αφήσουν κανένα δισταγμό. Τα προϊόντα προσφέρονται σε «τιμές κρίσης», για να είναι προσιτά σε όλους, ενώ το μότο της επιχείρησης είναι: «καθένας μας αξίζει φυσική φροντίδα».

Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου αρέσει» στη σελίδα «Ferveli Φυσικά Καλλυντικά» στο Facebook και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό (www.facebook.com/ferveli), όπου ένας τυχερός θα κερδίσει προϊόντα αξίας 50 ευρώ! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εγκαινίων το πρωί. Επιπλέον στα εγκαίνια θα γίνει κλήρωση με δώρα κρέμα προσώπου, σαπούνι και lip balm.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey