Για φθηνό και ποιοτικό πυρηνόξυλο

«Ελαιουργία Αιγαίου»

24/10/2013 - 14:45

Πυρηνόξυλο για χονδρική και λιανική πώληση, χύμα ή συσκευασμένο σε σάκους των 20 και 40 κιλών, καθώς και σε παλέτες κατόπιν συνεννόησης,

Πυρηνόξυλο για χονδρική και λιανική πώληση, χύμα ή συσκευασμένο σε σάκους των 20 και 40 κιλών, καθώς και σε παλέτες κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να προμηθευτεί κάποιος από την «Ελαιουργία Αιγαίου», που βρίσκεται στο Ντίπι.

Στη συγκεκριμένη μονάδα θα βρείτε πυρηνόξυλο εξαιρετικής ποιότητας στην πιο συμφέρουσα τιμή, αφού ο στόχος του διοικητικού συμβουλίου είναι να περιορίσει το κέρδος προκειμένου το πυρηνόξυλο να είναι προσιτό στους καταναλωτές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το εργοστάσιο ξεκίνησε να λειτουργεί στα τέλη του 19ου αιώνα και βρισκόταν στα χέρια προγόνων μερικών εκ των σημερινών μετόχων. Με την πάροδο των ετών, η τέχνη και η παράδοση της πυρηνελαιουργίας μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά και έτσι το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης γνωρίζει τα πάντα για την πυρηνελαιουργία, φροντίζοντας να εκσυγχρονίζει τις μεθόδους του ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής.

Η τιμή του είναι χαμηλή σε σχέση με τις εισαγόμενες πρώτες ύλες, ενώ και η θερμική του δύναμη είναι σημαντικά μεγαλύτερη από άλλες φθηνότερες καύσιμες ύλες, όπως το ξύλο. Το πιο σημαντικό όφελος που προκύπτει από τη χρήση του πυρηνόξυλου, είναι η οικονομία, η οποία μπορεί να φτάσει από 33% σε σχέση με το πέλλετ ξύλου, έως και το 60% σε σχέση με το πετρέλαιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να καλούν στο τηλέφωνο 22510 93202.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey