Για διασκέδαση όλο το καλοκαίρι

Κατασκήνωση «Oxygen Park»

25/07/2013 - 14:12

Όλο το καλοκαίρι, αλλά και το Σεπτέμβριο, θα είναι ανοιχτό το Oxygen Park, το πάρκο αναψυχής στη Νεάπολη, περιμένοντας να φιλοξενήσει τους μικρούς του φίλους και κάνοντας ειδικές προσφορές στους γονείς.

Όλο το καλοκαίρι, αλλά και το Σεπτέμβριο, θα είναι ανοιχτό το Oxygen Park, το πάρκο αναψυχής στη Νεάπολη, περιμένοντας να φιλοξενήσει τους μικρούς του φίλους και κάνοντας ειδικές προσφορές στους γονείς.

Και φέτος όπως κάθε καλοκαίρι το «Oxygen Fitness» διοργανώνει ημερήσια κατασκήνωση για τη διασκέδαση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Φέτος, σε ένα νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παιδιά ηλικίας τριών χρονών και άνω μπορούν να περάσουν αξέχαστες ώρες καλλιεργώντας σώμα και πνεύμα.

Οι γονείς δε χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους, αφού ο χώρος είναι περιφραγμένος και ειδικά διαμορφωμένος με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για εξωτερικό παιδότοπο και πάρκο αναψυχής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά στο Summer Camp τού «Oxygen» θα υπάρχει η δυνατότητα κολύμβησης σε δύο περιφραγμένες πισίνες, μία παιδική ύψους 110 εκατοστών και μία μισού μέτρου. Μάλιστα υπάρχουν και έμπειροι κολυμβητές και προπονητές κολύμβησης, για να καθοδηγήσουν τα παιδιά.

Για εκείνους που λατρεύουν την μπάλα, υπάρχει γήπεδο 5x5, όπου θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο καθημερινά με την υποστήριξη παικτών και προπονητών της ομάδας του λεκανοπεδίου.

Δε θα πρέπει να παραλείψουμε να πούμε ότι υπάρχει μεγάλη πέργκολα, η οποία καλύπτει μεγάλη έκταση κι όπου τα παιδιά θα γευματίζουν και θα παίζουν χωρίς να τα ενοχλεί ο ήλιος.

Τα παιδιά για όσες ώρες φιλοξενούνται, είτε από τις 9:30 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., είτε από τις 7:30 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ., έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με την κηπουρική, τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες, τη μαγειρική.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22510 26607 και στο 22510 62056.Και το απόγευμα!
Το απόγευμα στο χώρο αυτό γίνονται ειδικά μαθήματα γυμναστικής σε μικρούς και μεγάλους. Το ξεχωριστό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει το Aqua Kids, δηλαδή παιχνίδι, χορό και γυμναστική μέσα στο νερό, το Aqua Fitness, δηλαδή γυμναστική στο νερό για μεγάλους, το Bubble Maker που περιλαμβάνει μαθήματα αυτοκατάδυσης για ηλικίες οκτώ ετών και άνω, καθώς και το Oxygen Play, όπου τα παιδιά παίζουν στο χορτάρι. Τέλος γίνονται μαθήματα κολύμβησης και ζωγραφικής κι έκφρασης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey