Με σεβασμό στη γη και τον αγρότη

Καινούργια «Καλλιέργεια»

21/03/2013 - 14:51

Ένα μήνα λειτουργίας κλείνει σε λίγες μέρες το κατάστημα «Καλλιέργεια», που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Μυτιλήνης - Θερμής και το οποίο διαθέτει φυτά και εργαλεία παντός είδους για τον αγρότη και τη νοικοκυρά.

Ένα μήνα λειτουργίας κλείνει σε λίγες μέρες το κατάστημα «Καλλιέργεια», που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Μυτιλήνης - Θερμής και το οποίο διαθέτει φυτά και εργαλεία παντός είδους για τον αγρότη και τη νοικοκυρά.

Η οικονομική κρίση και η στροφή του κόσμου στην καλλιέργεια στάθηκε αφορμή να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του εμπορίου ο Θοδωρής Βουτζούλιας, ο οποίος έμαθε τα πάντα για τη γη και τα μυστικά της κατά τη διάρκεια του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών του.

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους καταναλωτές να ασχοληθούν με τα κηπευτικά, και όχι μόνο, προσφέροντας σε οικονομικές τιμές και καλή ποιότητα, τόσο φυτά, όσο και εργαλεία και ό,τι έχει να κάνει με τον κήπο.

Για τους νέους λάτρεις του «αθλήματος» αυτού και τους μικρούς κηπουρούς, θετική είδηση αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Βουτζούλιας μπορεί να μεταβεί στο σημείο όπου πρόκειται να γίνει η δεντροφύτευση ή κάθε άλλη καλλιέργεια, για να δώσει τις συμβουλές του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι εκτός από φυτά, κηπευτικά και σπόρους, στο κατάστημα «Καλλιέργεια» θα βρείτε και είδη για τα οικόσιτα ζώα, καθώς και αγροτικά μηχανήματα Makita, Dolmar, Maktec, αλλά και άλλα, βελγικά ή γαλλικά, που είναι αρκετά οικονομικά. Σαγκουίνι μέρλιν, ροδακινιές λεμονάτες Βόλου και η ροδιά «Ανδρομάχη» με αντοχές στο κρύο, είναι μερικά από τα δενδρύλλια που μπορεί να προμηθευτεί κανείς από το «Καλλιέργεια». Ακόμη είναι διαθέσιμα αρδευτικά, αντλίες, γεννήτριες, βιολογικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα, η ύπαρξη των οποίων οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ιδέα της βιολογικής καλλιέργειας και τα οφέλη αυτής για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Τα φυτά στέβια και αρόνια, όπως και άλλα που είναι εξαιρετικά πλούσιες πηγές βιταμινών και θρεπτικών συστατικών, μπορεί να βρει κανείς στο συγκεκριμένο κατάστημα επίσης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6980-883106.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πίσω από το εμπορικό κατάστημα κατασκευάζεται ένα μικρό θερμοκήπιο, όπου θα δημιουργούνται τα σπορόφυτα (φυντάνια).



Η απόφαση
Ο κ. Βουτζούλιας, σχολιάζοντας το επιχειρηματικό βήμα που έκανε, μίλησε στο «Ε» και είπε: «Θέλω να δώσω στον κόσμο το καλύτερο δυνατό προϊόν, δεδομένου ότι το κηπευτικό ολοένα και ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα.» Όσον αφορά στον αριθμό των πελατών που θα τον στηρίξουν, τόνισε: «Πιστεύω ότι με μικρά και σταθερά βήματα και εξυπηρετώντας τον πελάτη σου, τελικά θα τον κατακτήσεις και μαζί με αυτόν αρκετά σημαντικό αριθμό του καταναλωτικού κοινού.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey