Φρέσκα μπουκέτα, άνθη και φυτά, σε τιμές που θα σας καταπλήξουν!

«Ρίτα», ανθοπωλείο στην οδό Π. Βοστάνη

25/10/2012 - 16:14

Ένα νέο ανθοπωλείο με την επωνυμία «Ρίτα» έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες στην πόλη της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στην Π. Βοστάνη 2. Πρόκειται ουσιαστικά για μεταφορά της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης που βρισκόταν εδώ και 15 χρόνια στο Ακρωτήρι.

Ένα νέο ανθοπωλείο με την επωνυμία «Ρίτα» έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες στην πόλη της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στην Π. Βοστάνη 2. Πρόκειται ουσιαστικά για μεταφορά της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης που βρισκόταν εδώ και 15 χρόνια στο Ακρωτήρι.

Η ιδιοκτήτρια, κ. Καραβατάκη Δέσποινα, θέλοντας να εξυπηρετήσει τον κόσμο που τόσα χρόνια την εμπιστεύεται, δημιούργησε ένα χώρο σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Με πρώτη ύλη το λουλούδι, από τα πλέον σπάνια έως τα πιο γνωστά, και «περιτύλιγμα» την πολύχρονή του παράδοση, το ανθοπωλείο «Ρίτα» βρίσκεται κοντά σας με μοναδικές προτάσεις ανθοστολισμών και διακόσμησης, για να μείνουν αξέχαστες οι σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Στο ανθοπωλείο, λοιπόν, θα βρείτε άνθη και φυτά εξαιρετικής ομορφιάς, όπως:

Φυτά εσωτερικού χώρου σε μεγάλη γκάμα και διάφορα χρώματα, όπως ανθούρια, κέντια, μαρντζινάτες, ορχιδέες, σπαθόφυλλα, μπονσάι, δίνοντάς σας πάντα τις κατάλληλες συμβουλές για την περιποίησή τους.

Φυτά εξωτερικού χώρου, γαρυφαλλιές, τριανταφυλλιές, χρυσάνθεμα, κυκλάμινα, αζαλέες και γενικότερα φυτά ανάλογα με την εποχή. Επίσης θα βρείτε διάφορες γλάστρες, πρωτότυπα γκασπώ και ειδικό χώμα για τα λουλούδια σας.

Κομμένα λουλούδια ψυγείου σε ολόφρεσκα μπουκέτα, ανθοδέσμες, και ανθοσυνθέσεις από τριαντάφυλλα, ζέρμπερες, κρίνοι, ορχιδέες και ό,τι άλλο λουλούδι σάς αρέσει. Μαζί σας στις χαρές, μαζί σας και στις λύπες, με στεφάνια και διάφορα άνθη.

Είδη δώρων και διακοσμητικά, όπως βάζα, υφασμάτινα λουλούδια, αρκουδάκια και διάφορες συνθέσεις με άνθη.

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το ανθοπωλείο αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό να ομορφύνει και την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας, το γάμο σας, και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, εμπιστευτείτε τους για τον ανθοστολισμό στο γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας και σε κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση που θέλετε να ομορφύνετε το χώρο σας, πάντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

 

Κάθε εβδομάδα υπάρχουν διάφορες προσφορές-προτάσεις λουλουδιών. Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να περάσετε από την Π. Βοστάνη 2 καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 9:30 το βράδυ, ανοιχτά και την Κυριακή και φυσικά και τις γιορτές.
Ή να τηλεφωνήσετε στο 22510 40603 και στο 6942-432978, να κάνετε την παραγγελία σας και χωρίς καμμία επιβάρυνση να σας παραδοθεί στο χώρο σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey