HACIENDA καφέ-μπαρ

Δέκα χρόνια πιστοί στην ιεροτελεστία του καφέ

20/09/2012 - 16:06

Το καφέ-μπαρ «Hacienda», στην Παύλου Κουντουριώτη 91, κοντά στην είσοδο του λιμανιού και ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο «Blue Sea», αποτελεί στέκι για όλους όσοι εκτιμούν τον καλό καφέ και θέλουν να τον απολαύσουν σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον.

Το καφέ-μπαρ «Hacienda», στην Παύλου Κουντουριώτη 91, κοντά στην είσοδο του λιμανιού και ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο «Blue Sea», αποτελεί στέκι για όλους όσοι εκτιμούν τον καλό καφέ και θέλουν να τον απολαύσουν σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον.

Οι ιδιοκτήτες του, Εριφύλη Αμβαζά και Στρατής Σάνδηλος, δημιούργησαν έναν ιδιαίτερο χώρο, ένα χώρο οικείο, που εδώ και 10 χρόνια σιγοψήνει τον καφέ και σας τον σερβίρει πάντα με το χαμόγελο.

Σερβίρονται καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 3 τα ξημερώματα φρέσκοι χυμοί, αναψυκτικά, ροφήματα, ποτά, κοκτέιλ. Επίσης, μια μεγάλη ποικιλία τσαγιών μέσα από τον κατάλογο, απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην Κόκκινη Πλατεία, την Αλεξανδρινή Συμφωνία, το Ginseng και τις πολλές άλλες ιδιαίτερες γεύσεις, όλες ιδανικές για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Και φυσικά όλα τα είδη του καφέ, για την παρασκευή του οποίου δεν αρκεί μόνο η εκλεκτή ποιότητα του κόκκου, άλλα και η μαεστρία αυτού που τον φτιάχνει, όπως και η σωστή χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων όπου παρασκευάζεται. Εκεί ο ελληνικός καφές σιγοψήνεται στο καμινέτο με τον παραδοσιακό τρόπο και τα λίγα λεπτά αναμονής αξίζουν τον κόπο και αποζημιώνουν το θαμώνα του μαγαζιού.

Οι μουσικές επιλογές είναι ως επί το πλείστον ξένα κομμάτια, ενώ κάθε Πέμπτη φιλοξενεί την Αφροδίτη Σταυράκη με ελληνικό ρεπερτόριο.
Παρασκευή και Σάββατο μπορείτε να απολαύσετε τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες από γνωστούς DJs. Ένα εναλλακτικό μαγαζί, που ξεφεύγει από τα κατεστημένα, σέβεται το θαμώνα του και τον θεωρεί μέλος αυτής της μεγάλης παρέας.

Στο καφέ-μπαρ «Hacienda», θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την εκτίμησή του, μείωσαν τον τιμοκατάλογο και σας προσφέρουν καφέ από 1,50 ευρώ, μπύρα με 3 ευρώ και ποτά με 5 ευρώ. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα για να πάρετε καφέ στο χέρι μόνο με 1,50 ευρώ.
Για να κάνετε κράτηση τραπεζιού ή ακόμα και να διοργανώσετε το πάρτυ γενεθλίων σας, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 22510 46850 ή να περάσετε από την Π. Κουντουριώτη 91.
Και μην ξεχνάτε! Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, θεωρείστε μέλος της μεγάλης αυτής παρέας που λέγεται «Hacienda».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey