«Grafica» στο 29 της Ελ. Βενιζέλου

01/07/2012 - 05:56
Ένα νέο βιβλιοπωλείο άνοιξε πριν από δύο περίπου μήνες στη Μυτιλήνη, το «Grafica» στην Ελευθερίου Βενιζέλου, το οποίο είναι υποκατάστημα της επιχείρησης που διατηρούν εδώ και 22 χρόνια στην Αθήνα οι ιδιοκτήτες του.
Ένα νέο βιβλιοπωλείο άνοιξε πριν από δύο περίπου μήνες στη Μυτιλήνη, το «Grafica», και βρίσκεται στο 29 της Ελευθερίου Βενιζέλου. Ιδιοκτήτρια του καταστήματος είναι η κ. Χριστίνα Πασιούρα, που μαζί με το σύζυγό της, Μιχάλη, δημιούργησαν στη Μυτιλήνη υποκατάστημα της επιχείρησης που διατηρούν εδώ και 22 χρόνια στην Αθήνα. Συνεπώς, το νέο κατάστημα εδώ συστήνεται στους πελάτες του με την πολύχρονη πείρα των ιδιοκτητών του.

Η εταιρεία «Grafica» ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987. Από τότε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι και σήμερα έχει δημιουργήσει τη δική της εικόνα στην αγορά, με πολλή συνέπεια, ειλικρίνεια και ατελείωτες ώρες δουλειάς.
Η εταιρεία, λοιπόν, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα ασχολείται με τη διάδοση του βιβλίου, με πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση για κάθε βιβλίο που κυκλοφορεί, προσπαθώντας να καλύψει όλες τις ανάγκες των βιβλιόφιλων και ιδιαίτερα στο εξειδικευμένο βιβλίο.
Για το λόγο αυτό, πέρα από το κατάστημα στην Ελ. Βενιζέλου, μπορείτε να επισκεφτείτε και το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της εταιρείας, όπου θα βρείτε βιβλία που κατατάσσονται σε διάφορες κατηγορίες, όπως βιβλία λογοτεχνικά, τεχνικά, ιστορικά, μόδας και ομορφιάς, ιατρικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα για μαθητές και φοιτητές, αλλά και βιβλία διαφόρων τεχνών και επαγγελμάτων, όπως ξυλοτόρνευσης, ζωγραφικής, αγγειοπλαστικής, τροφίμων, ξενοδοχείων, αθλητικά βιβλία και άλλα. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι μέσα από την ιστοσελίδα τού «Grafica» μπορείτε να παραγγείλετε όποιο βιβλίο θέλετε, αλλά και τηλεφωνικώς, με φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Άξιο αναφοράς, δε, είναι ότι μπορείτε να παραγγείλετε ακόμα και βιβλία που δε βρίσκετε στην ιστοσελίδα αλλά θέλετε να αποκτήσετε. Η εκτέλεση μιας παραγγελίας γίνεται συνήθως μέσα σε 24 ώρες από τη λήψη της, με ταχυδρομική αποστολή ή εταιρεία ταχυμεταφορών.
Κάτι ακόμα που θα ενδιαφέρει τους φίλους του βιβλίου είναι το γεγονός ότι η ιστοσελίδα τού «Grafica» ενημερώνεται αυτομάτως δύο φορές την εβδομάδα για όλες τις νέες κυκλοφορίες, από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου.Χαρτικά και δώρα
Πέρα από την εξειδίκευση σε βιβλία, στο «Grafica» υπάρχει πλήρες τμήμα με είδη χαρτοπωλείου, αναλώσιμα υπολογιστών, λογιστικά έντυπα με ανεπτυγμένο τμήμα χονδρικής πώλησης προς επιχειρήσεις.
Στα είδη χαρτοπωλείου θα συναντήσετε και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που αφορούν στη χειροτεχνία, όπως είναι οι διάφορες κατασκευές, οι αγιογραφίες, η ζωγραφική, οι μακέτες κ.ά..
Όσον πάλι αφορά στη χονδρική πώληση, σε επαγγελματίες, γίνονται ειδικές τιμές, πραγματικά πολύ προσιτές και συνάμα ανταγωνιστικές.
Τέλος, να σημειωθεί ότι το κατάστημα την περίοδο αυτή διαθέτει ειδική προσφορά γνωριμίας, κάνοντας έκπτωση 10% σε όλα του τα προϊόντα σε όσους επιδείξουν το κουπόνι που δημοσιεύεται κάθε Πέμπτη στην εφημερίδα «Εμπρός».
Για κάθε βοήθεια που θα χρειασθείτε, μη διστάσετε να έλθετε σ’ επαφή με τους ανθρώπους του καταστήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22510 54844 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Επιπλέον, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα τού καταστήματος www.grafica.gr/.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey