Φινέτσα και ποιότητα με την υπογραφή «Moda Cucina»

01/07/2012 - 05:56
Η επιλογή κουζίνας για το σπίτι σας, είναι από τις πιο όμορφες, αλλά και από τις πιο δύσκολες επιλογές σας. Στη «Moda Cucina» θα μπορέσετε να κάνετε την επιλογή σας πιο εύκολη.
Είτε χτίζετε ένα καινούργιο σπίτι είτε ανακαινίζετε ένα παλιότερο, η επιλογή της κουζίνας είναι από τις πιο όμορφες, αλλά και από τις πιο δύσκολες επιλογές σας. Στη «Moda Cucina» θα μπορέσετε να κάνετε την επιλογή σας πιο εύκολη και περισσότερο συνειδητοποιημένη, μια και το προσωπικό του καταστήματος αγαπά αυτό που κάνει προς δικό σας όφελος. «Στο στενό κύκλο που ζούμε, πράγματα που μετράνε είναι η συνέπεια, η συνέχεια, το καλό όνομα και ο γνήσιος επαγγελματισμός των ανθρώπων που επιθυμούμε να συνεργαστούμε. Αναγνωρίζοντάς το αυτό, σκοπός μας δεν είναι να πουλήσουμε μόνο σήμερα, αλλά να οικοδομήσουμε πάνω σε γερά θεμέλια μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί με όλους αυτούς που συνεργαζόμαστε», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της «Moda Cucina», Πέτρος Τσακμάκης, που λειτουργεί το κατάστημα από το 1996.

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς όταν έρθει η ώρα να κατασκευάσουν την κουζίνα τους, είναι αν θα την πάρουν «έτοιμη» ή αν θα την κατασκευάσουν σε τοπικό μαραγκό. Η «Moda Cucina» διάλεξε τον τρίτο δρόμο. Συνδύασε τα πλεονεκτήματα αυτών των δύο, αποφεύγοντας τα μειονεκτήματά τους. Η «Moda Cucina» σάς προσφέρει μοναδικές δημιουργίες σε γρήγορο χρόνο παράδοσης, ολοκλήρωση της δουλειάς άμεσα χωρίς μερεμέτια, ευελιξία στις διαστάσεις και στις παραγωνίες των τοίχων, εκμεταλλευόμενη και τον τελευταίο πόντο χώρου, ευελιξία επίσης στους χρωματισμούς και στον εντοιχισμό των ήδη υπαρχόντων ηλεκτρικών συσκευών και πολλά άλλα.
Στη «Moda Cucina» αγαπημένο μοντέλο είναι αυτό που εσείς και το προσωπικό θα δημιουργήσετε μέσα από τις χωρίς τέλος επιλογές που διατίθενται.
Στο συγκεκριμένο κατάστημα, η πρώτη δουλειά που γίνεται είναι να σας διαθέσουν χρόνο για να ακούσουν τι ακριβώς εσείς θέλετε. Μετά, οι αρμόδιοι θα σχεδιάσουν την κουζίνα σας σε computer βάσει των όσων έχετε ζητήσει, των όσων είναι εφικτά να γίνουν και των όσων προτείνει η πείρα και η γνώση των ειδικών. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο μοναδικό όσο μοναδικές είναι οι αισθητικές και λειτουργικές σας ανάγκες.
Όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων της «Moda Cucina», πρέπει να σημειωθεί ότι τα σημεία υπεροχής της είναι πάρα πολλά σε σχέση με την εγχώρια και όχι μόνο αγορά κι αυτό γιατί τα υλικά κατασκευής προέρχονται από τους πιο εξειδικευμένους ευρωπαϊκούς οίκους, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και την αξιοπιστία τους. «Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι το γερό θεμέλιο που θέτουμε για να αποκτήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με την κλειστή μας κοινωνία, που θα διαρκέσει για πολλά-πολλά χρόνια. Η εγγύηση των πέντε χρόνων που σας υπογράφουμε είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της σιγουριάς μας για την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα υλικά κατασκευής είναι επίσης οικολογικά και αδιάβροχα (Ε1, V100) έχοντας όλα πιστοποιητικό ποιότητας 150 9002», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τσακμάκης.

Τα πάντα για το σπίτι

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι στο κατάστημα υπάρχουν τα πάντα γύρω από την κουζίνα, την ντουλάπα και εν γένει όλο τον οικιακό σας εξοπλισμό. Μηχανισμοί ανοξείδωτοι που κάνουν την κουζίνα λειτουργική και τη ζωή σας πιο εύκολη, απορροφητήρες (καμίνια) με ισχυρά και αθόρυβα μοτέρ σε πάρα πολλά σχέδια, διακοσμητικά και λειτουργικά αξεσουάρ, πόμολα, τραπέζια, νεροχύτες, μπαταρίες (βρύσες), περσίδες (STOR) αλουμινίου και ξύλου κ.ά..
Για τις ντουλάπες υπάρχουν όλοι οι μηχανισμοί και πλήθος επιλογών στα ντουλαπόφυλλα. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει θωρακισμένες πόρτες της IRON DOOR Ιταλίας, εσωτερικές πόρτες, συνθετικά (PVC) κουφώματα της KÖMMERLING και συνθέσεις για παιδικό υπνοδωμάτιο. Όλα τα παραπάνω προϊόντα ακολουθούν τον κανόνα της «Moda Cucina», το να έχουν δηλαδή πάντα κορυφαία ποιότητα και ανταγωνίσιμη τιμή.
Στο κατάστημα-έκθεση του κ. Τσακμάκη θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από εντοιχιζόμενες κουζίνες μεγάλων και γνωστών εταιρειών όπως DIEMME, CUCCINE, SICC CUCINE.
Πολλές ηλεκτρικές συσκευές των γνωστών εταιρειών TEKA και KÜPPERSBUSCH σας περιμένουν σε μια μεγάλη έκθεση, ώστε να διαλέξετε ό,τι ταιριάζει καλύτερα στην κουζίνα σας.
Οι πόρτες και γενικότερα όλα τα κουφώματα του σπιτιού, δε θα μπορούσαν να είναι τίποτα άλλο εκτός από KOEMMERLING, που διαθέτει το ίδιο κατάστημα. Θωρακισμένες πόρτες που σας κάνουν να νιώθετε σίγουροι για την επιλογή σας, αλλά και την προστασία των αγαπημένων σας, με αντιδιαρρηκτικές κλειδαριές και ηλεκτρονικά συστήματα υπάρχουν επίσης στη «Moda Cucina».
Επιπλέον, στο κατάστημα θα βρείτε και θα επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία μπαταρίες για το μπάνιο ή την κουζίνα σας και νεροχύτες της εταιρείας BLANCO.
 
Επιπλέον παροχές
Παράλληλα, οι άνθρωποι της «Moda Cucina» μπορούν να σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας με μία «σχεδόν» καινούργια.
Γνωρίζοντας το πόσο δύσκολο είναι η ολόκληρη αλλαγή μιας κουζίνας, η «Moda Cucina» σάς δίνει τώρα τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την ήδη υπάρχουσα, αλλάζοντας μέσα σε μία ημέρα τα πορτάκια των ντουλαπιών τις προσόψεις των συρταριών με νέα και μοντέρνα. Έτσι χωρίς προβλήματα αλλά και με λιγότερα χρήματα, αποκτάτε μία σχεδόν καινούργια κουζίνα και φυσικά μία νέα διάθεση για μαγείρεμα.
Το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που το ότι αναβαθμίστηκε και δεν άλλαξε ολόκληρη, θα το ξέρετε μόνο εσείς.

Αντικατάσταση κουφωμάτων
Κερδίστε χρήματα από το πετρέλαιο και την ησυχία σας στον ύπνο, αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα (ξύλινα ή αλουμινένια) κουφώματα του σπιτιού σας με νέα, τελευταίας τεχνολογίας, θερμομονωτικά και ηχομονωτικά, αλουμινένια ή συνθετικά.
Ειδικό συνεργείο του καταστήματος θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα χωρίς να σας αναστατώσει τη ζωή και στο τέλος δε θα χρειαστεί ούτε να σκουπίσετε.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εργασίες γίνονται με ειδικά μηχανήματα για σωστή αυτόματη κοπή και τοποθέτηση όλων των κουφωμάτων και γενικότερα όλων των ξύλινων επιφανειών, της γερμανικής εταιρείας HOLZ-HER.
Η «Moda Cucina» βρίσκεται στην Παγανή και το τηλέφωνο επικοινωνίας, για τους ενδιαφερομένους είναι το 22510 40520.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey