Η περίφημη «Pizza Fan» τώρα και στη Μυτιλήνη

01/07/2012 - 05:56
Όταν η γεύση συναντά την ποιότητα κι η ποιότητα με τη σειρά της τις πολύ καλές τιμές, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Αυτό άλλωστε συμβαίνει και με την περίφημη «Pizza Fan», που πλέον απέκτησε κατάστημα και στη Μυτιλήνη.
Όταν η γεύση συναντά την ποιότητα κι η ποιότητα με τη σειρά της τις πολύ καλές τιμές, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Αυτό άλλωστε συμβαίνει και με την περίφημη «Pizza Fan», που πλέον απέκτησε κατάστημα και στη Μυτιλήνη. Το νέο κατάστημα λειτουργεί εδώ και δύο περίπου μήνες και δείχνει να έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη των Μυτιληνιών. Ιδιοκτήτες του τοπικού καταστήματος της «Pizza Fan» είναι οι κ.κ. Δημήτρης Τελωνιάτης και Χρυσοβαλάντη Μακαρώνη. Οι ίδιο πήραν την απόφαση να ανοίξουν το συγκεκριμένο μαγαζί στη Μυτιλήνη, θέλοντας να προσφέρουν μια ακόμα… γευστική επιλογή στους Μυτιληνιούς.

Η «Pizza Fan», ιδιαίτερα φημισμένη στην Αθήνα, πρόσφατα άρχισε να επεκτείνεται και στην επαρχία. Όταν πάρθηκε η σχετική απόφαση λοιπόν από την εταιρεία, ο κ. Τελωνιάτης με τη σύζυγό του δεν έχασαν την ευκαιρία και έσπευσαν να ανοίξουν ένα κατάστημα στην πόλη της Μυτιλήνης.
«Μας αρέσει ο τρόπος λειτουργίας της “Pizza Fan”. Είναι μια πελατοκεντρική εταιρεία, θα μπορούσε να πει κανείς, μια και εδώ ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Για το λόγο αυτό, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα όχι μόνο στη γεύση, αλλά συγχρόνως στην ποιότητα των υλικών και στην υγιεινή διατροφή. Παράλληλα, μας ενδιαφέρει να εμπλουτίζουμε συνεχώς το μενού μας με καινούργιες γεύσεις, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ποικιλία στους πελάτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τελωνιάτης.
Μιλώντας για καινούργιες γεύσεις, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις πρόσφατες ζύμες για πίτσα που προστέθηκαν στις επιλογές των πελατών τον τελευταίο καιρό, καθώς πέρα από την κλασσική ζύμη, μπορεί κανείς να επιλέξει ζύμη σίκαλης ή πολύσπορη ζύμη.

Για το καλό του πελάτη

Όπως προαναφέρθηκε, κύρια μέριμνα της «Pizza Fan» είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η υγιεινή διατροφή, που για την «Pizza Fan» παίζει σημαντικό ρόλο. Έτσι, όλες οι πίτσες στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι ελεύθερες trans λιπαρών, ενώ το υγιεινό μαγείρεμα, χωρίς τηγάνι, τηρείται αυστηρά, καθώς όλα τα πιάτα μαγειρεύονται στο φούρνο. Παράλληλα, όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στα διάφορα πιάτα που θα συναντήσει κανείς στον κατάλογο της «Pizza Fan» είναι αγνά, ενώ η τροφοδοσία του καταστήματος είναι συνεχής και συνοδεύεται πάντοτε από έλεγχο ποιότητας.
Επιπλέον, το γεγονός ότι η εταιρεία συνεργάζεται με τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες για τις πρώτες ύλες που χρειάζεται, αποτελεί ακόμα μία εγγύηση για το αποτέλεσμα που θα γευτείτε.
Σημαντικό είναι ακόμα να τονίσουμε, ότι το κατάστημα στη Μυτιλήνη λειτουργεί με open kitchen, με ανοιχτή κουζίνα δηλαδή, ώστε ο πελάτης να έχει απόλυτη εικόνα για το τι μαγειρεύεται και πώς.


Καθαριότητα και ποιότητα στα υλικά

Για το καλό της… παρέας
Όσον αφορά στο πλούσιο μενού της «Pizza Fan», αξίζει να σημειωθεί ότι φτιάχτηκε με γνώμονα και πάλι το συμφέρον του πελάτη. Εκτός του ότι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο, κρατάει τις παρέες ενωμένες. Ακόμα κι αν κάποιος δε θέλει να φάει πίτσα, σίγουρα θα βρει κάτι από τον κατάλογο της κατά τα άλλα πιτσαρίας, που να του κάνει όρεξη, χωρίς να χρειαστεί να «χαλάσει» την παρέα.
Έτσι, λοιπόν, στην «Pizza Fan» μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία από πίτσες, μακαρονάδες και φρεσκοκομμένες σαλάτες, αλλά και άλλων πιάτων, όπως είναι τα ριζότα, τα λαχταριστά ψητά σχάρας, τα club sandwiches, τα burgers και οι μεξικάνικης καταγωγής πίτες τορτίγιας.
Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι η «Pizza Fan» διαθέτει και γλυκίσματα από τα περίφημα «Flocafe», καθώς και παγωτά «Δωδώνη».

Δελεαστικές προσφορές

Μπορεί όλα τα παραπάνω να μοιάζουν αρκετά για κάποιον, προκειμένου να μείνει ευχαριστημένος από μία πιτσαρία, αλλά επιθυμία της «Pizza Fan» δεν είναι εν τέλει μόνο η ποιότητα, αλλά και οι καλές τιμές.
Με γνώμονα πάντα, λοιπόν, το συμφέρον του πελάτη, η εταιρεία έχει συνεχώς πολύ δελεαστικές προσφορές για τους πελάτες της, καθώς και χρηστικά δώρα.
Όσον αφορά στις προσφορές, τρεις είναι οι κυριότερες. Πρώτον, όσοι παραγγείλουν φαγητό στο χώρο της εργασίας τους κερδίζουν 40%. Έπειτα, όσοι παραγγείλουν με τον… πατροπαράδοτο τρόπο, από το σπίτι δηλαδή, ανεξαρτήτως ποσού, χωρίς δώρα, κερδίζουν 30% και τέλος, όσοι παραλαμβάνουν την παραγγελία τους από το κατάστημα κερδίζουν 50%, ενώ για τους φοιτητές ισχύει έκπτωση 40%.
Για τις παραγγελίες λοιπόν, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 22510 48145 ή να πάτε απευθείας στο κατάστημα, που βρίσκεται στο 22 της Ελευθερίου Βενιζέλου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey