Αϊβαλί: Ο δήμαρχος μοιράζει κασελάκια στους λούστρους

02/09/2016 - 14:28

Ο Δήμος του Αϊβαλί μετά την περσινή του πρωτοβουλία να εφοδιάσει τους μικροπωλητές με ειδικά ομοιόμορφα και φροντισμένα καροτσάκια διάθεσης των προϊόντων τους (κουλούρια, παγωτά, φρούτα κλπ.) μοίρασε την περασμένη βδομάδα, καινούργια κασελάκια στους λούστρους, που ασκούν το επάγγελμά τους στο κέντρο της πόλης. 

Ο Δήμος του Αϊβαλί μετά την περσινή του πρωτοβουλία να εφοδιάσει τους μικροπωλητές με ειδικά ομοιόμορφα και φροντισμένα καροτσάκια διάθεσης των προϊόντων τους (κουλούρια, παγωτά, φρούτα κλπ.) μοίρασε την περασμένη βδομάδα, καινούργια κασελάκια στους λούστρους, που ασκούν το επάγγελμά τους στο κέντρο της πόλης. Προμηθεύτηκε 11 σύγχρονα, αλλά με παραδοσιακή εμφάνιση κασελάκια απ’ το Γκαζίαντεπ, και τα διένειμε σε ισάριθμους λούστρους βιοπαλαιστές.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι αφενός να ενισχυθεί το εισόδημα των εργαζομένων και αφετέρου να ευπρεπιστεί η πόλη στην οποία από χθες ξεκίνησε το εννιάμερο 12ο Ετήσιο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης με ποικίλες εκδηλώσεις σε διαφορετικά σημεία του Δήμου, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει η έκθεση φωτογραφίας του διασημότερου στη χώρα Αρμένιου φωτογράφου Αράμ Γκιουλέρ

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey