Γεννήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς- Φωτορεπορτάζ για τη Μυτιλήνη

Φωτογραφίες: Ιγνάτης Τσικνής Φωτογραφίες: Ιγνάτης Τσικνής

Υγιέστατο και καλότυχο το πρώτο αγοράκι του 2018

03/01/2018 - 11:45

Αγόρι το πρώτο μωρό του 2018 που γεννήθηκε στη Μαιευτική Κλινική του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης ανήμερα της πρωτοχρονιάς το μεσημέρι με τους γονείς του να έρχονται από το Πλωμάρι. «Φέτος ο πρώτος τοκετός ήταν φυσιολογικός, στη 12.45 το μεσημέρι τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018. Πρόκειται για το τρίτο παιδάκι μιας οικογένειας. Η μητέρα και το αγοράκι που παραμένουν νοσηλευόμενοι είναι πολύ καλά στην υγεία τους» ανέφερε στο «Ε» ο διευθυντής της μαιευτικής κλινικής, Παναγιώτης Προβέτζας. Σεβαστή η επιθυμία των γονιών να μη φωτογραφηθεί το νεογέννητό τους, εμείς ευχόμαστε να είναι πάντα έτσι γερό και καλότυχο! Πάντως τα πρώτα «γεννητούρια» του 2018 πανελλαδικώς σημειώθηκαν στην Κρήτη: Πρόκειται για ένα αγοράκι που γεννήθηκε δύο ώρες μετά την έλευση του νέου χρόνου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η κάμερα του «Ε», έκανε επίσης μια βόλτα με το φακό του Ι. Τσικνή απαθανατίζοντας την άδεια Ερμού και τη μικρή κίνηση χτες στην πόλη της Μυτιλήνης, που ήθελε τους περισσότερους να χωνεύουν το λουκούλλειο πρωτοχρονιάτικο γεύμα με έναν καφέ. Δείτε το φωτορεπορτάζ.

 

 

Πρωινές οι πρώτες πτήσεις του 2018 για το αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης». Ποδαρικό μας έκανε η Olympic Air με την πτήση ΟΑ250 στις 7.50 το πρωί, ενώ η πρώτη πτήση που αναχώρησε ήταν με το ίδιο αεροπλάνο στις 8.20 την ίδια μέρα, 1.1.2018.

 

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μου τους συμπατριώτες το 2018 να μας επιφυλάσσει πολλές χαρές. Να μην πάψουμε να ονειρευόμαστε και να μην πάψουμε να ελπίζουμε» τόνισε ο Π. Προβέτζας αφού μας ανακοίνωσε την πρώτη γέννηση του 2018 στη Λέσβο.

 

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο» ευχήθηκε και ο προϊστάμενος του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, ευχόμενος, χαριτολογώντας οι γιατροί να είναι… αχρείαστοι! Ωστόσο επεσήμανε ότι οι γιατροί είναι αναγκαίοι και για λόγους πρόληψης. Ποδαρικό πάντως έκανε μια 35χρονη με ένα κοινό κρυολόγημα. Πάντα τέτοια!

 

Άδεια χτες η αγορά στην Ερμού, αφού τα καταστήματα έκαναν απογραφή, ενώ κάποια… παρατείνουν τις διακοπές τους!

 

Κατεβασμένα τα ρολά και στα σούπερ- μάρκετ

 

Πολλοί, πάντως, άδραξαν την ευκαιρία για έναν πρωινό καφεδάκι!

 

Ο Βασίλης από το περίπτερο της πλατείας Σαπφούς, λέει στο «Ε» ότι για κείνον δεν υπάρχουν Κυριακές και Αργίες. Έτσι, δεν δούλευε μόνο χτες, αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων.

 

Με τις καλύτερες ευχές μπήκε το 2018 για τους πρόσφυγες και μετανάστες που παρευρέθησαν στην κοπή της πίτας της «Συνύπαρξης», στον προαύλιο χώρο της Καθολικής Εκκλησίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey