Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου

Τριήμερη αιμοδοσία στο Επιμελητήριο

05/09/2017 - 14:32

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης, προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην προγραμματισμένη τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 12, Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ώρες 9 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 9:30 μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου.

Σύμφωνα με την καινούργια οδηγία του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, οι Εθελοντές Αιμοδότες για να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να ξέρουν ή να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους, που μπορούν να το βρουν: Μέσω διαδικτύου: https://www.amka.gr/AMKAGR/, ή μέσω τηλεφώνου: 11131.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου στο τηλ. 22510 40777 και ώρες 10 π.μ. - 2 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όσοι αιμοδότες έχουν έλλειψη ενζύμου G6PD, μπορούν να αιμοδοτήσουν.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Συλλόγου από το παρακάτω link στο Facebook <https://www.facebook.com/ethelontes.aimodotes.mitilinis/>

Επίσης, θα υπάρχει υλικό, για να ληφθούν δείγματα από τους δωρητές μυελού των οστών, προκειμένου να υπάρξει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής για τους συμπολίτες μας, αλλά και για όλους όσοι θα βρεθούν στην ανάγκη μεταμόσχευσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey