Για ανάδειξη εκπροσώπων στην ΕΛΜΕ Λέσβου & ΟΛΜΕ

Σήμερα οι εκλογές των καθηγητών

21/06/2022 - 08:00

Την Τρίτη  21  Ιουνίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, στα Κεντρικά Λύκεια διεξάγονται εκλογές στους κόλπους των καθηγητών για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Λέσβου και για αντιπροσώπους της ΕΛΜΕ ΛΕΣΒΟΥ στο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Επί της διαδικασίας

Η ψηφοφορία γίνεται με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης που θα ορίσει ο/η δικαστικός αντιπρόσωπος και η εφορευτική επιτροπή.

Προσκομίζεται η απόδειξη πληρωμής της συνδρομής, η οποία πιστοποιεί την ταμειακή τακτοποίηση κάθε μέλους της ΕΛΜΕ, ώστε να έχει δικαίωμα να ψηφίσει. Η πληρωμή γίνεται πριν την ψηφοφορία, στον χώρο έξω από την αίθουσα της κάλπης.

Η συνδρομή για τους μόνιμους είναι 20 ευρώ και για τους υπόλοιπους συναδέλφους που είναι με συμβάσεις   (αναπληρωτές, ωρομίσθιοι κ.λπ.) 5 ευρώ.     (παρακαλείστε στο μέτρο του δυνατού να καταβάλλεται ακριβώς το αντίτιμο για διευκόλυνση της διαδικασίας).

Με την οικονομική τακτοποίηση κάθε μέλους, διατίθεται και η εκπτωτική κάρτα μέλους της ΟΛΜΕ, (για το Στρατιωτικό Πρατήριο, Μουσεία, Θέατρα κ.λ.π.) Στην  σφραγισμένη κάρτα από την ΕΛΜΕ στις εκλογές, οι συνάδελφοι σε δικό τους χρόνο τοποθετούν φωτογραφία με σφραγίδα από το σχολείο που υπηρετούν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey