Ποδηλατούν εδώ και εβδομάδες με τελικό προορισμό το Ιράν

Οικογένεια Γάλλων ποδηλατιστών περνάει από το νησί μας

01/03/2019 - 17:40

Στα πλαίσια των δράσεων του Φυσιολατρικού Συλλόγου Ηλιαχτίδα Μανταμάδου την Πέμπτη 7 Μαρτίου θα φιλοξενηθεί μια οικογένεια Γάλλων περιηγητών, που ποδηλατούν εδώ και εβδομάδες με προορισμό το Ιράν. Θα ξεναγηθούν στις ομορφιές του χωριού του Μανταμάδου , θα ποδηλατήσουν στην ανοιξιάτικη Λεσβιακή ύπαιθρο και σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Πολύκεντρο Μανταμάδου θα μοιραστούν την εμπειρία του ταξιδιού τους.

Το ζευγάρι Γάλλων, ο Μανουέλ και η Σελίν, ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο μαζί με τις δύο κόρες 5 και 8 χρονών, να κάνουν ένα ταξίδι με τα ποδήλατα τους από τη Γαλλία με τελικό προορισμό το Ιράν, με ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους τη Λέσβο. Όπως έχουν δηλώσει, «Θέλουμε να ανοίξουμε στα παιδιά μας και στα παιδιά όλου του κόσμου ένα παράθυρο στον κόσμο, διαφορετικό από εκείνο που δείχνουν τα ΜΜΕ. Αν τα παιδιά παρακολουθούν μόνο τηλεόραση, η εικόνα που έχουν για τον κόσμο είναι αυτή των πολέμων και των προβλημάτων. Θέλουμε να τους δείξουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί και ευγενικοί και φιλόξενοι, και να δουν τον κόσμο μέσα από τα δικά μας μάτια».

O Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηλιαχτίδα Μανταμάδου, από την ίδρυση του, το 2008, στόχο έχει πάντα την ανάδειξη, προβολή, διατήρηση και συνέχιση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς χωρίς να παραβλέπει προβλήματα και ζητήματα κοινωνικής φύσης που άπτονται με την προστασία του περιβάλλοντος και απασχολούν τόσο τους κατοίκους του Μανταμάδου όσο και ολόκληρου του Δήμου Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey