Το αστέρι του Master chef που πρέπει να συνεχίσει να λάμπει

Keep cooking Μαργαρίτα [Vid]

10/04/2021 - 10:54 Ενημερώθηκε 11/04/2021 - 00:49

Ενδεχομένως  από τους ελάχιστους παίκτες ενός παιχνιδιού που αγωνίζεται με όπλο το ταλέντο της, τις γνώσεις της και την αγάπη της για αυτό που κάνει. Έχοντας στη φαρέτρα της αξίες, ήθος, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και χιλιάδες ανθρώπους πίσω της να την αγαπάνε και να την στηρίζουν. Αυτή είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη που εκτός από εμάς την έχουν λατρέψει και οι κριτές.

Απέχει παρασάγγας από συμπεριφορές που έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπου υιοθετούνται στρατηγικές υπονόμευσης συμπαικτών με στόχο το τελικό έπαθλο. Άλλωστε αυτό απέδειξε και με την πρόσφατή της επιλογή να βγει στον τάκο αφού οι μπλε δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια για τα πιάτα που ετοίμασαν στην ομόδικη με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, που ήταν αρχηγός, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας πήρε την ευθύνη πάνω της και ανακοίνωσε σε κριτές και συμπαίκτες ότι δεν θα διεκδικήσει την ασυλία και θα βγει μόνη της στον τάκο. « Εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω για την ασυλία. Γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν πιο πολύ να πάρει κάποιος από αυτούς την ασυλία και  αύριο θα ήθελα να ψηφιστώ εγώ. Οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Δεν θέλω να σας προσβάλλω απλά αν το κάνω δεν θα το κάνω σωστά γιατί αύριο θέλω να ψηφιστώ και το ζητάω από τα παιδιά» είπε η Μαργαρίτα. Στο γιατί του κριτή η απάντηση ήταν: «Γιατί θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και αύριο να μην στερήσω από τα παιδιά την ασυλία. Βασικά θέλω να είμαι εγώ η πρώτη υποψήφια και να αποφασίσουν τα παιδιά ποιος θα είναι ο δεύτερος».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλά και οι συμπαίκτες της τής ανέφεραν ότι δεν είναι απαραίτητο αυτό καθώς η δοκιμασία ήταν ομαδική.

Η Μαργαρίτα όμως δεν άλλαξε γνώμη και τέθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Και το Silver Award

Τα χιλιάδες μέλη του fun club της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την στηρίζουν καθημερινά με τα σχόλιά τους ενώ η ίδια δείχνει την αξία της μέσα από την συμμετοχή της καθώς εκτός από τις θετικές κριτικές των κριτών απέσπασε πρόσφατα το έπαθλο των 10.000 ευρώ μέσα από το διαγωνισμό του Silver Award. Καρπάτσιο μοσχάρι, σφαίρες μετσοβόνε, μαγιονέζα τρούφας με μελάνι σουπιάς και τσιπούρα και καραβίδες σοτέ, χόρτα τσιγαριστά και baby πατάτες και κρέμα μαύρης σοκολάτας με παντεσπάνι, κουλί framboise και χώμα κακάο ήταν τα πιάτα που της χάρισαν την νίκη.

Η αδερφή της Ξένια και η μητέρα της Σοφία Νικολαΐδη αισθάνονται περήφανες και χαρούμενες για την μέχρι τώρα πορεία της. Μάλιστα η αδερφή της Ξένια Νικολαΐδη είπε σε αποκλειστική δήλωσή της στο emprosnet.gr: «Μόλις ανακοινώθηκε το έπαθλο και είδαμε την αντίδραση της Μαργαρίτας ήμασταν σίγουρες ότι θα πεισμώσει για να το κερδίσει, ωστόσο είχαμε έναν φόβο μην την καταβάλει το άγχος της καθώς έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στους κριτές αλλά και στον εαυτό της. Είμαστε περήφανες που τελικά τα κατάφερε και νιώσαμε και κάποια δικαίωση και ικανοποίηση αφού μετά από μια καλή πορεία στον διαγωνισμό το έπαθλο αυτό της έδωσε μια μεγάλη ανάσα και κίνητρο να συνεχίσει δυναμικά. Το μεγαλύτερο έπαθλο όμως για αυτήν δε παύει είναι η εκτίμηση και η αγάπη του κόσμου. Ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι στον διαγωνισμό και νίκη αυτού του Silver Award για εκείνη να είναι το πρώτο σκαλί πριν το τελικό έπαθλο».

Ευχή όλων η Μαργαρίτα να παραμείνει στο διαγωνισμό και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και που αγαπά, να μαγειρεύει.

Μαργαρίτα, συνέχισε!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey