Από τον Δήμο Λέσβου στην κεντρική πλατεία του χωριού

Κατασκευάζεται Αναψυκτήριο στην Κοινότητα Κώμης

07/08/2019 - 14:47

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Κοινότητα Κώμης από το Δήμο Λέσβο το έργο της κατασκευής Αναψυκτηρίου σε Δημοτικό χώρο στην κεντρική πλατεία του χωριού.

 

Εκεί δημιουργείται ένα όμορφος, σύγχρονος και ζεστός χώρος που σε λίγο καιρό θα λειτουργεί και θα βρίσκεται στη διάθεση των κατοίκων της Κώμης αλλά και των επισκεπτών, που στερούνταν ενός τέτοιου χώρου.

 

Συγκεκριμένα, μετά την κατασκευή τσιμεντένιας βάσης τοποθετήθηκε ένας καλαίσθητος προκατασκευασμένος οικίσκος, σύγχρονων προδιαγραφών 65 τετραγωνικών μέτρων επενδεδυμένος με ξύλο, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου με την κατασκευή πέργκολας.

 

Με τη δημιουργία αναψυκτηρίου στην Κώμη γίνεται σωστή και ολοκληρωμένη αξιοποίηση του δημοτικού χώρου, που καθίσταται πλέον λειτουργικά - αισθητικά αναβαθμισμένη και χρηστικός, καλύπτοντας στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών, όπου θα μπορούν να πιουν τον καφέ ή το αναψυκτικό και να αποτελεί σημείο συνάντησης, ψυχαγωγίας και αναψυχής.

 

Έχοντας ως βάση τη ισόρροπη ανάπτυξη, με μικρά και μεγάλα έργα που έγιναν ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, ο Δήμος Λέσβου όπως σημειώνει στην επιστολή, στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey