Δυναμικά ξεκίνησε η αιμοδοσία

15/03/2018 - 15:15

Πολύ θετική η ανταπόκριση του κόσμου στην πρώτη μέρα διεξαγωγής της εθελοντικής αιμοδοσίας, αφού μαζεύτηκαν 68 φιάλες αίματος! Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην προγραμματισμένη τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία που διαρκεί έως σήμερα Πέμπτη (ώρες 9 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 9 μ.μ) στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου.
Σύμφωνα με την καινούργια οδηγία του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδoτών, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, οι εθελοντές αιμοδότες για να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να ξέρουν ή να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους και οι τρόποι να το βρουν είναι είτε μέσω διαδικτύου (<https://www.amka.gr/AMKAGR/>), είτε μέσω τηλεφώνου στο 11131.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο του Συλλόγου στο τηλ. 22510 40777 και ώρες 10 π.μ. - 2 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή.
Όσοι αιμοδότες έχουν έλλειψη ενζύμου G6PD μπορούν να αιμοδοτήσουν.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Συλλόγου από το παρακάτω link στο Facebook: www.facebook.com/ethelontes.aimodotes.mitilinis/ <https://www.facebook.com/ethelontes.aimodotes.mitilinis/>
Επίσης θα υπάρχει υλικό, για να ληφθούν δείγματα από τους δωρητές μυελού των οστών, προκειμένου να υπάρξει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής για τους συμπολίτες μας, αλλά και για όλους όσοι θα βρεθούν στην ανάγκη.
Αν.Παζ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey