Για το προαναχωρησιακό κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή «Πλάτη»

Αντιδράσεις από Μιστεγνά - Νέες Κυδωνίες

22/11/2019 - 18:47 Ενημερώθηκε 25/11/2019 - 14:16

Φωτιές έχει ανάψει στις κοινότητες Μιστεγνών και Νέων Κυδωνιών η φημολογία για τη δημιουργία κλειστής δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή «Πλάτη» που βρίσκεται μεταξύ των δύο αυτών χωριών.

Ήδη οι πρόεδροι Παναγιώτης Κατζανός των Μιστεγνών και Αντώνης Κόμλος της Νέων Κυδωνιών  με δηλώσεις τους στα Μέσα Ενημέρωσης εκφράζουν  την κατηγορηματική αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε προοπτική δημιουργίας ενός τέτοιου χώρου, κοντά στις κοινότητές τους.

Ήδη την Πέμπτη το Τοπικό Συμβούλιο Μιστεγνών έλαβε απόφαση να μην επιτρέψει τη δημιουργία μιας τέτοιας δομής ενώ μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη έχει προγραμματισθεί λαϊκή συνέλευση στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν δήμος και περιφέρεια προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους και να λάβουν επίσημα θέση για το θέμα αυτό.

Τη Δευτέρα εξάλλου οι κοινότητες Μιστεγνών και Νέων Κυδωνιών  αναμένεται να συμμετέχουν στο προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο για το μεταναστευτικό – προσφυγικό και να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey