Παρουσίαση βιβλίου και συζήτηση για θέματα που άπτονται της Ειδικής Αγωγής

«Αναπηρία και Κοινωνία. Σύγχρονες Θεωρητικές Προκλήσεις και Ερευνητικές Προοπτικές»

17/05/2019 - 11:45

 Με την ευκαιρία της παρουσίασης-συζήτησης του Συλλογικού τόμου των Ζήση Αναστασίας και Σαββάκη Μάνου με τίτλο «Αναπηρία και Κοινωνία. Σύγχρονες Θεωρητικές Προκλήσεις και Ερευνητικές Προοπτικές», η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και οι εκδόσεις Τζιόλα, διοργανώνουν παρουσίαση του ανωτέρω βιβλίου.

Ακόμα, θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα που άπτονται της Ειδικής Αγωγής, η οποία, για την διευκόλυνση μετακίνησης των συμμετεχόντων θα λάβει χώρα:

  1. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/05/2019, στις 19.00, στην Αίθουσα τελετών Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με ομιλητές τους Ψημίτη Μιχάλη, Καθηγητή, Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνιολογίας, Γιαβρίμη Παναγιώτη Επίκουρο καθηγητή Τμήματος Κοινωνιολογίας και Σαββάκη Μάνο, Επίκουρο καθηγητή Τμήματος Κοινωνιολογίας.

 

  1. Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/5/2019, στις 19.00, στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Λυκείου Καλλονής, με ομιλητές τους Ζήση Αναστασία, Καθηγήτρια, Τμήμα Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου (συν-επιμελήτρια συλλογικού τόμου), Δρ. Παπαδανιήλ Μαρία, Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, Δρ. Τσάκαλος Μιχάλης, Οργανωτικός Συντονιστής Εκπαιδευτικού έργου 1ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου, Σαββάκης Μάνος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου (συν-επιμελητής συλλογικού τόμου).

 

Να σημειωθεί ότι τους συμμετέχοντες που το επιθυμούν θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey