Πέντε προσλήψεις στο ΚΗΦΗ Λήμνου

13/02/2014 - 16:49

Οι πέντε πρώτες προσλήψεις ατόμων που θα στελεχώσουν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), δόθηκαν στη δημοσιότητα με σχετική προκήρυξη από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου.

Οι πέντε πρώτες προσλήψεις ατόμων που θα στελεχώσουν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), δόθηκαν στη δημοσιότητα με σχετική προκήρυξη από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου. Πρόκειται για προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση ενός έτους και δυνατότητα ανανέωσης, πέντε ατόμων που θα στελεχώσουν το ΚΗΦΗ που θα λειτουργήσει στο Ρουσσοπούλι. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Οι προσλήψεις αφορούν σε μια θέση νοσηλευτή ή νοσηλεύτριας πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης και σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, με την ειδικότητα του βοηθού νοσηλευτή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ακόμη, δύο θέσεις επιμελητή πρόνοιας ή κοινωνικού φροντιστή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μία θέση βοηθητικού προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης και μία θέση οδηγού δ΄ κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν από το Δήμο Λήμνου και τα ΚΕΠ, λήγει σε 10 ημέρες από τη δημοσίευση της προκήρυξης στον Τύπο.
Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των προσλήψεων, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα, ο Δήμος Λήμνου προγραμματίζει να ξεκινήσει και τη λειτουργία τού ΚΗΦΗ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey