Ξεκινά η προσκοπική χρονιά

18/09/2012 - 15:27

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η φετινή προσκοπική περίοδος για την πόλη της Μυτιλήνης.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η φετινή προσκοπική περίοδος για την πόλη της Μυτιλήνης.

Λυκόπουλα, πρόσκοποι και ανιχνευτές θα ξεκινήσουν ξανά να παίζουν το προσκοπικό παιχνίδι, σε σύγχρονες υποδομές και με σύγχρονα εκπαιδευμένους βαθμοφόρους. Παιδιά και ενήλικες θα ξετυλίξουν το κουβάρι της μοναδικής προσκοπικής εκπαίδευσης, που αν μη τι άλλο δημιουργεί σχέσεις ζωής και αναμνήσεις μοναδικές.

Το Σάββατο και κάθε Σάββατο, στην προσκοπική εστία στο Μακρύ Γιαλό, στο ύψος του γηπέδου της Μυτιλήνης, λειτουργεί το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης (πληροφορίες στο τηλ. 6945-145682, κ. Λάκης Σβώρος).

Την Κυριακή και κάθε Κυριακή, στην προσκοπική εστία στα Τσαμάκια της Μυτιλήνης λειτουργεί το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μυτιλήνης. (πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974-057429, κ. Ελένη Καμπούρη).

Στο κάθε Σύστημα λειτουργεί Αγέλη Λυκοπούλων (παιδιών ηλικίας μαθητών έως και Ε΄ δημοτικού), Ομάδα Προσκόπων (νέων ηλικίας Στ΄ δημοτικού έως Γ΄ γυμνασίου) και Κοινότητα Ανιχνευτών (εφήβων ηλικίας μαθητών λυκείου).

Να θυμίσουμε πως εκτός Μυτιλήνης, λειτουργούν στο Μόλυβο το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας και στο Πλωμάρι το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πλωμαρίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey