Μέχρι την Παρασκευή

355 πακέτα για τους ωφελούμενους

15/12/2017 - 11:47

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου ενημερώνει τους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου ότι η παράδοση των 355 πακέτων τροφίμων για τον μήνα Δεκέμβριο και λόγω των εορτών των Χριστουγέννων θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Όσοι ωφελούμενοι δεν έχουν προμηθευτεί τα πακέτα παρακαλούνται να σπεύσουν να τα προμηθευτούν.

Πέραν αυτών, όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, μετά από κλήρωση, έχει ενημερώσει 65 άπορους Δημότες μας που κληρώθηκαν να παραλάβουν εορταστικά πακέτα με τρόφιμα, χορηγία των Σούπερ Μάρκετ Α.Β.

«Για άλλη μια χρονιά ευχαριστούμε τα Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος για την χορηγία τους αυτή, η οποία συνδράμει στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε όλοι μαζί και αυτές τις μέρες των γιορτών τους βρισκόμενους σε κατάσταση φτώχιας κατοίκους του τόπου μας. Ευχαριστούμε, επίσης, το αθλητικό σωματείο Αλκαίος Γ.Σ. Μυτιλήνης, το οποίο στη διοργάνωση των αγώνων στίβου που διοργάνωσε το προηγούμενο Σάββατο, είχε την ευαισθησία να πάρει την πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων τα οποία και δώρισε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λέσβου. Με την σειρά μας, παραδώσαμε τα τρόφιμα αυτά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλωμαρίου, το οποίο είχε αιτηθεί τη στήριξή μας», δήλωσε σχετικά η Αντιδήμαρχος, Αναστασία Αντωνέλλη.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey