Ανοιχτή δράση από το Δίκτυο «Ήλεκτρον»

Ανταλλακτικό Παζάρι στη Σαπφούς

09/05/2012 - 14:10

Ανταλλακτικό Παζάρι διοργανώνει, την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην Πλατεία Σαπφούς, το Δίκτυο Ανταλλαγής Προϊόντων και Υπηρεσιών «Ήλεκτρον».

Ανταλλακτικό Παζάρι διοργανώνει, την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην Πλατεία Σαπφούς, το Δίκτυο Ανταλλαγής Προϊόντων και Υπηρεσιών «Ήλεκτρον».

Η δράση αυτή του Δικτύου, που έχει «πέσει στο τραπέζι» από τα μέλη του εδώ και καιρό, είναι η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί σε δημόσιο χώρο, καλώντας σε συμμετοχή όλους τους κατοίκους της Μυτιλήνης.

Οποιοσδήποτε μπορεί να επισκεφτεί το παζάρι και να φέρει πράγματα που δε χρειάζεται, αλλά που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα για άλλους, όπως βιβλία, ρούχα, διάφορα αντικείμενα κ.ά..

Η ανταλλαγή θα γίνεται με ειδικά για την περίπτωση κουπόνια (και όχι με τη μονάδα του Δικτύου «Ήλεκτρον»). Για κάθε αντικείμενο θα δίνεται ένα κουπόνι, με το οποίο στη συνέχεια θα μπορεί ο καθένας να πάρει κάποιο άλλο αντικείμενο από τους πάγκους που θα έχουν τοποθετηθεί.

Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος μέλος του Δικτύου για να συμμετάσχει, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα, όσοι θέλουν, να αφήσουν από πριν τα πράγματα που επιθυμούν να διαθέσουν στο παζάρι και να πάρουν τα ανταλλακτικά κουπόνια τους. Η συγκέντρωση των αντικειμένων θα γίνεται όλη την εβδομάδα, στο κοσμηματοπωλείο «Μάλαμα» του Μπάμπη Ταλίδη (Ερμού 242, τηλ. 22510 26600).

Σημειώνεται πως η επόμενη συνάντηση του «Ήλεκτρου» θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν το παζάρι, το Σάββατο 12 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, στα Τσαμάκια, προκειμένου να αντιμετωπιστούν όποια πρακτικά θέματα εκκρεμούν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey