Από την Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου

15η εθελοντική αιμοδοσία στην Αγιάσο

13/11/2020 - 12:28

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 9 π.μ. - 3 μ.μ. στο Γυμνάσιο Αγιάσου θα γίνει η 15η Εθελοντική Αιμοδοσία της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου. Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 9 π.μ. έως 12 μ. στο Πολυδύναμο Ιατρείο Αγιάσου θα γίνει η εξέταση αιματοκρίτη για τους νέους εθελοντές αιμοδότες.

Το κάλεσμα

Στο σχετικό  δελτίο Τύπου ο Σύλλογος Αιμοδοτών τονίζει τις ανάγκες του Νοσοκομείου και πόσο σημαντική είναι η αιμοδοσία για το κοινωνικό σύνολο. Αναλυτικότερα στο δελτίο αναφέρεται: «Η επόμενη Αιμοδοσία μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί γίνεται σε μια εποχή που η κοινωνία μας έχει αυξημένες ανάγκες σε αίμα και πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καλυφθούν. Σε όσες Αιμοδοσίες έγιναν πρόσφατα στο νησί μας τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, αφού οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν ήταν αισθητά περισσότερες των συνηθισμένων. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος ευαισθητοποιείται και ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις προσκλήσεις των διοργανωτών ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της κοινωνικής προσφοράς. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς συνεχίζοντας τις μέχρι τώρα καλές μας επιδόσεις και μάλιστα βελτιώνοντας τις ακόμα περισσότερο.

Δίνουμε αίμα όπως και πριν την έναρξη της πανδημίας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΟΒΟ! Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται με το αίμα και τα παράγωγά του. Εξάλλου θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης και οι υπεύθυνοι της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου θα σας παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια.

Ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη της κοινωνικής προσφοράς!

Το αίμα μας μετατρέπεται σε χορηγία ΖΩΗΣ για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Σας χρειαζόμαστε όλους! Ας μη λείψει κανείς!»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey