Την Πέμπτη από το Παλλεσβιακό Εργατοΰπαλληλικό Κέντρο Λέσβου

Πικετοφορία στην πλατεία Σαπφούς ενάντια στις Αμερικανικές βάσεις Φωτογραφία Αρχείου Ι Από παλαιότερη κινητοποίηση του Παλλεσβιακού Κέντρου

Πικετοφορία στην πλατεία Σαπφούς ενάντια στις Αμερικανικές βάσεις

11/05/2022 - 09:00

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου συμμετέχει στην Πικετοφορία που  οργανώνει το Παλλεσβιακό Εργατοΰπαλληλικό Κέντρο Λέσβου  την Πέμπτη 12 Μάιου στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Σαπφούς, ενάντια στην Ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για τις βάσεις.

Η Ένωση καλεί τα μέλη της να λάβουν μέρος και «όλοι μαζί να απαιτήσουμε απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και ανταγωνισμούς, να αποσυρθεί τώρα η συμφωνία για τις βάσεις!»  αναφέρεται στο δελτίο Τύπου και συμπληρώνεται ακολούθως: «Να βροντοφωνάξουμε:

Ούτε γη – ούτε νερό στους φονιάδες των λαών

Τώρα είναι ώρα για την παραπέρα κλιμάκωση της πάλης μας, εμείς έχουμε τη δύναμη, να μην μείνουμε θεατές.  Να βάλουμε  την σφραγίδα μας  στις εξελίξεις. Για να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ειρήνη, τη φιλία, την αλληλεγγύη!

Δυναμώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας  για :                                                                 

  • Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις.
  • Να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα, να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές, να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.
  • Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα.
  • Να μην δημιουργηθεί κανένα νέο κέντρο ούτε στη Βάστρια-ούτε πουθενά, ούτε ανοιχτό – ούτε κλειστό, να μην μετατραπούν τα νησιά μας σε φυλακές ψυχών.
  • Να κλείσει η φυλακή του Καρά Τεπέ και των άλλων Hot spot».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey