Με στόχο την υπεράσπιση των επαγγελματιών & την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Λέσβου

Νικόλας Μόλβαλης ο πρόεδρος στο νέο ΔΣ του Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου

18/04/2022 - 13:00 Ενημερώθηκε 18/04/2022 - 13:33

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 συστάθηκε σε σώμα το νέο Δ. Συμβούλιο του Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου. Πρόεδρος είναι ο Νικόλαος Μόλβαλης, αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Βαξεβάνης, γραμματέας ο  Μιχάλης Χατζητάκης. ταμίας ο Ιωάννης Βουτηράκης  και μέλη οι Ευστράτιος Καλπάκης, Ταξιαρχία Κοσκινά, Θεόδωρος Βαϊμπής.

Ολοκληρώθηκε με αυτό τον τρόπο η εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 με την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και στην συνέχεια στις 13 Απριλίου 2022 με τις εκλογές για τα Όργανα Διοίκησης και για τους Αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Ελλάδος (Π.Ο.Ε.Σ.Ε).

Το Σωματείο δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Μήθυμνας και Πέτρας.

Η εκλογοαπολογιστική 

Στην Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου έγινε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ. Συμβουλίου, όπου μεταξύ άλλων ήταν:

Τα προγράμματα ΛΑΕΚ για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των εργαζομένων, η συνεργασία και η συμμετοχή του Σωματείου στο δίκτυο Lesvos THEOTHERAEGEAN για την ανάδειξη και την προώθηση της Λέσβου ως Διακριτό Τουριστικό Προορισμό, η συμμετοχή του Σωματείου ενεργά στις δράσεις του φεστιβάλ λεσβιακής γαστρονομίας Lesvos Food Fest και η συνεργασία με φορείς και παραγωγικές επιχειρήσεις της Λέσβου για την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου, οι δράσεις και οι παρεμβάσεις για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο (εργασιακά, φορολογικά, ΦΠΑ, κλπ.), οι ημερίδες, η επιμόρφωση και η συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών, τα προγράμματα επιχορήγησης μισθολογικού κόστους που έχει ενταχθεί το Σωματείο, η αναβάθμιση της ιστοσελίδας www.molivoswinendine.com, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, η συμμετοχή του Σωματείου ως μέλος της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. σε όλες τις κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις που αφορούσαν την κρίση στις επιχειρήσεις εστίασης λόγω πανδημίας.

 Παράλληλα, με τις εκλογές για το Δ. Συμβούλιο έγιναν εκλογές για την Εξελεγκτική επιτροπή και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Ελλάδος (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) όπου εκλέχθηκαν για την Εξελεγκτική Επιτροπή ο Τζανέτος Βαμβούκος,  ο ΣτυλιανόΕφφές ς και ο Αντώνιος Λαγούτατζης . Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.Ε.Σ.Ε. εκλέχθηκαν ο Νικόλαος Μόλβαλης και ο Παναγιώτης Βαξεβάνης.

 

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου νεοεκλεγέντος Δ. Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Μόλβαλης Νικόλαος ευχήθηκε καλή θητεία σε όλους, αναφέρθηκε στην τεράστια προφορά και την δράση του Σωματείου στον επισιτιστικό κλάδο, ένα από τα πιο ενεργά και ιστορικά Σωματεία της Ελλάδος με έτος ίδρυσης το 1985 και  μέλος της  Π.Ο.Ε.Σ.Ε. από την ίδρυσή της.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι το Σωματείο θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να πρωτοστατεί για την υπεράσπιση των επαγγελματιών της εστίασης και των συναφών επαγγελματιών που εκπροσωπεί και παράλληλα να πρωτοπορεί, να συμμετέχει και να υλοποιεί δράσεις που αναδεικνύουν την  γαστρονομική  παράδοση και συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey