Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου

Τρία τροχαία και 4 τραυματισμοί μέσα σε μία μέρα

19/08/2022 - 12:30

Τρία τροχαία ατυχήματα συνέβησαν κατά την διάρκεια της Πέμπτης 18 Αυγούστου 2022 και είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό 4 ατόμων. Αναλυτικότερα:

  • Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που συνέβη στις 18-08-2022 στο 11ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Θερμής. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή και φορτηγό όχημα που οδηγούσε ημεδαπός. Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο τραυματισμός της οδηγού του αυτοκινήτου, καθώς και ημεδαπού που επέβαινε στο ίδιο όχημα.
  • Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που συνέβη στις 18-08-2022 σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη .Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό και ανήλικη ημεδαπή που κινούταν πεζή, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η ανήλικη.
  • Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις 18-08-2022) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από ημεδαπή και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η οδηγός του δικύκλου.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey