Ολοκληρώθηκαν οι Κρίσεις στη Διοίκηση της Πυροσβεστικής – Συνάντηση Κύτελη με Θεοφιλόπουλο

Παραμένει Σταμούλης και αναλαμβάνει Μπόκας στη θέση Θεοφιλόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διοικητή των Περιφερειακών Υπηρεσιών Αττικής

25/01/2021 - 12:54 Ενημερώθηκε 26/01/2021 - 21:23

Μετά την ολοκλήρωση των τακτικών Κρίσεων η Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης με έδρα την Σάμο, ανακοινώνεται ότι ο Υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης παραμένει Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, ενώ Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, θα είναι Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας παίρνοντας τα ηνία από τον Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διοικητή των Περιφερειακών Υπηρεσιών Αττικής.

Συνάντηση Κύτελη με Θεοφιλόπουλο

Σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον απερχόμενο Περιφερειακό Διευθυντή του Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο , παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατή Τζιμή.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ευχαρίστησε τον κ. Θεοφιλόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε κατά τη θητεία του και τη αγαστή συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκε Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη στα νέα καθήκοντά του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey