Ψάχνουν για νέα στέγη της Αστυνομίας στην Καλλονή

13/12/2013 - 23:50

Το παλιό Δημαρχείο Καλλονής ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, από τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να μεταστεγαστεί σε αυτό το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής. 

Το παλιό Δημαρχείο Καλλονής ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, από τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να μεταστεγαστεί σε αυτό το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής. Η βασική αιτία που οδήγησε τα μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου στην κίνηση αυτή, είναι ο κίνδυνος συγχώνευσης τμημάτων, που θα βασιστεί σε οικονομικά κυρίως κριτήρια.

Προκειμένου να μην βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων, όπως είπε στο «Ε» ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Αντώνης Χρυσίδης, προσπαθούν με την αρωγή της Δημοτικής Αρχής να βρουν ένα δημοτικό κτήριο, που θα τους παραχωρηθεί, και για το οποίο δεν θα χρειάζεται να καταβάλλεται ενοίκιο, όπως συμβαίνει με το κτήριο στο οποίο φιλοξενείται τώρα το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής. 

Επισημαίνεται ακόμη ότι το κτήριο παρουσιάζει λειτουργικά προβλήματα, λόγω της παλαιότητάς του. Συγκεκριμένα η θέρμανση είναι ελλιπής καθώς δεν υπάρχουν καλοριφέρ, ενώ τα παράθυρα και οι πόρτες είναι χαλασμένες. Γι’ αυτό, όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης, ζητείται ένας νέος χώρος που θα πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και υποδομές, οι οποίες θα εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Βέβαια ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, σε δήλωσή του, είπε ότι πρώτα θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, προκειμένου να κινήσει τις όποιες διαδικασίες.    

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι πήγαν χτες στο γραφείο του κ. Βουνάτσου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, Δημήτρης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος, Αντώνης Χρυσίδης, ο ταμίας, Βασίλης Ροδόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Αντώνης Αληγιάννης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey