Διάσωση Πολωνού ναυτικού

19/06/2013 - 16:03

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε Πολωνός ναυτικός που τραυματίστηκε, το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου, στο κεφάλι. Το πορτογαλικής σημαίας δεξαμενόπλοιο «Elsa Essberger», που έπλεε νοτιοδυτικά της Ικαρίας και στο οποίο εργαζόταν ο 55χρονος Πολωνός, αμέσως μετά τον τραυματισμό του εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε Πολωνός ναυτικός που τραυματίστηκε, το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου, στο κεφάλι. Το πορτογαλικής σημαίας δεξαμενόπλοιο «Elsa Essberger», που έπλεε νοτιοδυτικά της Ικαρίας και στο οποίο εργαζόταν ο 55χρονος Πολωνός, αμέσως μετά τον τραυματισμό του εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Μόλις έλαβε το σήμα το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, απογειώθηκε ελικόπτερο Super Puma προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία.

Έτσι κι έγινε, και λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, το ελικόπτερο είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης. Εκεί βρισκόταν ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας για να πάρει τον Πολωνό και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ το ασθενοφόρο συνόδευε και όχημα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν τον Πολωνό, το τραύμα που έφερε στο κεφάλι δεν ήταν ιδιαιτέρως σοβαρό, για αυτό και επρόκειτο να μείνει για προληπτικούς λόγους για λίγα 24άωρα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey