Νέο πρόσωπο στις «αντικανονικές ενέργειες» της Εμπορικής Τράπεζας στη Λήμνο

«Την έκανε» στο εξωτερικό;

29/08/2012 - 16:01

Και τρίτο πρόσωπο φέρεται αναμεμιγμένο στην υπόθεση της Εμπορικής Τράπεζας που απασχόλησε πριν από έναν περίπου μήνα την κοινωνία της Λήμνου. Η αδικαιολόγητη απουσία από την Τράπεζα ενός εργαζομένου και η φημολογία που υπάρχει στο νησί, φέρουν ακόμη ένα πρόσωπο να εμπλέκεται στις «αντικανονικές ενέργειες» τις οποίες ανακοίνωσε η διοίκηση της Τράπεζας.

Και τρίτο πρόσωπο φέρεται αναμεμιγμένο στην υπόθεση της Εμπορικής Τράπεζας που απασχόλησε πριν από έναν περίπου μήνα την κοινωνία της Λήμνου. Η αδικαιολόγητη απουσία από την Τράπεζα ενός εργαζομένου και η φημολογία που υπάρχει στο νησί, φέρουν ακόμη ένα πρόσωπο να εμπλέκεται στις «αντικανονικές ενέργειες» τις οποίες ανακοίνωσε η διοίκηση της Τράπεζας μετά την ολοκλήρωση του διαχειριστικού και διοικητικού ελέγχου που έγινε στο κατάστημά της στη Μύρινα.

Ο υπάλληλος της Εμπορικής, που συγκεκριμένα εργαζόταν στο Τμήμα Δανείων, προκάλεσε με την απουσία του πολλές συζητήσεις για πιθανή συμμετοχή του σε «αντικανονικές πράξεις». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει αναχωρήσει για χώρα του εξωτερικού, αφήνοντας στην οικογένειά του ένα γράμμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους της απουσίας του από το νησί.

Έκλεισε και πρακτορείο!
Παράλληλα, ο συγκεκριμένος υπάλληλος φέρεται να είχε σχέση και με τη λειτουργία πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο λιμάνι της Μύρινας, το οποίο εδώ και αρκετές ημέρες είναι κλειστό, καθώς δεν έχουν πληρωθεί οι οφειλές των τελευταίων δύο μηνών προς τον ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα αυτός να προχωρήσει στο κλείσιμο της μηχανής.

Η έντονη αρχική φημολογία ανάγκασε τη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας να εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα. Μέχρι σήμερα δεν έχει όμως αποστείλει καμμία άλλη ανακοίνωση για τη νέα εμπλοκή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος στο κατάστημα συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πριν από ένα μήνα, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης είχε γίνει η πρώτη συζήτηση για τα περιουσιακά στοιχεία των δύο αρχικά εμπλεκομένων, ώστε να σταματήσει κάθε προσπάθεια μεταβολής τους μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, που αναμένεται να γίνει μέσα στο φθινόπωρο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey