H Μαρία Νικολάρα για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής

«Ίσως δεν ήθελε την συζήτηση η Περιφερειακή Αρχή»

22/12/2016 - 23:25

Σε δήλωση της η Περιφερειακή Συμβουλος Μαρία Νικολάρα επικρίνει την Περιφερειακή Αρχή για την επιλογή της να συζητηθεί το πρόγραμμα της Τουριστικής προβολής 2017 με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, εκτός ημερήσιας διάταξης και με την 20σέλιδη εισήγηση να δίνεται στους Περιφερειακούς Συμβούλους, κατά την ώρα της συνεδρίασης, γεγονός που οδήγησε σε αποχή όλων των Π.Συμβούλων της Αντιπολίτευσης. 

Σε δήλωση της η Περιφερειακή Συμβουλος Μαρία Νικολάρα επικρίνει την Περιφερειακή Αρχή για την επιλογή της να συζητηθεί το πρόγραμμα της Τουριστικής προβολής 2017 με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, εκτός ημερήσιας διάταξης και με την 20σέλιδη εισήγηση να δίνεται στους Περιφερειακούς Συμβούλους, κατά την ώρα της συνεδρίασης, γεγονός που οδήγησε σε αποχή όλων των Π.Συμβούλων της Αντιπολίτευσης. Η δήλωση της έχει ως εξής:

«Η προχειρότητα με την οποία ήρθε για συζήτηση, την τελευταία στιγμή ,ένα τόσο σοβαρό θέμα για τα νησιά μας ,δείχνει εντέλει το ‘’ενδιαφέρον ‘’ της Περιφερειακής Αρχής. Όταν το μείζον πρόβλημα της δραματικής μείωσης του τουρισμού στα νησιά του Β.Αιγαίου την τελευταία χρονιά με αφορμή το προσφυγικό και με αιτία τις χρονίζουσες παθογένειες και  την αδυναμία οργάνωσης του τουριστικού προϊόντος  στα νησιά μας, απαιτεί επαναπροσδιορισμό , συστράτευση και συνέργειες η καθ ύλην αρμόδια γι αυτό Π.Β.Αιγαίου επιλέγει τη φυγή απ τη συζήτηση και τα πυροτεχνήματα.

Επί της ουσίας με αναδιαταγμένο το  περσινό πρόγραμμα- σε μερικά σημεία copy paste-, κομίζοντας, κατά την εισήγηση, και δύο μελέτες που ποτέ δεν τέθηκαν σε γνώση του Π.Σ, που έγιναν με αφορμή τις επιπτώσεις του προσφυγικού, οι οποίες εντέλει προτείνουν ότι θα πρότειναν  και σε κάθε άλλη περιοχή. Καταχωρήσεις, site, videos, συμμετοχή σε εκθέσεις και τα λοιπά γνωστά !!!! Δηλαδή αυτά που γνωρίζαμε και χωρίς μελέτη και εφαρμόζονταν χρόνια τώρα!!!

Ίσως αυτά δεν ήθελε να συζητήσουμε η Περιφερειακή Αρχή»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey