Αιτήσεις από σήμερα έως και τη Δευτέρα στο Δήμο Λέσβου

Προσλαμβάνονται 35 διμηνίτες

18/09/2013 - 16:06

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών απ’ την αρχική έγκριση και δίχως να αλλάξουν κάποιοι απ’ τους δυσμενείς εργασιακούς όρους που είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και δίχως κάποια υποτυπώδη χωροταξική κατανομή ανά δημοτική ενότητα, ο Δήμος Λέσβου προχωρά στην πρόσληψη 35 διμηνιτών.

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών απ’ την αρχική έγκριση και δίχως να αλλάξουν κάποιοι απ’ τους δυσμενείς εργασιακούς όρους που είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και δίχως κάποια υποτυπώδη χωροταξική κατανομή ανά δημοτική ενότητα, ο Δήμος Λέσβου προχωρά στην πρόσληψη 35 διμηνιτών. Για τις θέσεις αυτές, η υποβολή αιτήσεων απ’ τους ενδιαφερομένους ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως και την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Λέσβου έχει αποφασίσει και διαθέτει τις πιστώσεις και τις απαιτούμενες εγκρίσεις για την πρόσληψη συνολικά 75 διμηνιτών, τους οποίους και θα προσλάβει σταδιακά προκειμένου να απασχοληθούν έως το τέλος τού 2013.

Χθες αναρτήθηκε πρόσκληση του δημάρχου Δημήτρη Βουνάτσου για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και πιο συγκεκριμένα 35 ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών καθαριότητας/ύδρευσης - αποχέτευσης.

Οι προσλήψεις αφορούν τις εξής θέσεις για διάστημα απασχόλησης έως δύο μηνών:

- Πέντε Δ.Ε. Οδηγών Απορριμματοφόρου, με ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας, Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για όσους απαιτείται, τίτλο σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή απολυτήριο γυμνασίου (ή δημοτικού για τους αποφοιτήσαντες μέχρι και το έτος 1980) και εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών μετά την απόκτηση της άδειας οδήγησης

- 30 Υ.Ε. Εργατών Καθαριότητας, χωρίς ειδικά τυπικά προσόντα

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς κυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, υπεύθυνη δήλωση (παρέχεται από την υπηρεσία) ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07» και ότι «το τελευταίο 12μηνο δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο με την ιδιότητα του εποχικού εργαζομένου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα κεντρικά γραφεία του Δήμου (διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 13 - 17, Μυτιλήνη, τηλ.: 22513 50596 και 22513 50537), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από σήμερα μέχρι και τις 23-9-2013.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey