Ζώδια και απιστία

06/03/2022 - 11:34

ΚΡΙΟΣ

Στις ερωτικές τους σχέσεις, οι Κριοί απολαμβάνουν τα πρώτα στάδια του φλερτ. Ιδανικά θα βρουν έναν σύντροφο που θα τους κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο, ενώ έχουν την τάση να γίνονται ζηλιάρηδες αν η κατάσταση σοβαρέψει! Όταν πραγματικά ανοίξουν την καρδιά τους, μπορούν να γίνουν πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι. Οι κακές συνήθειες όμως, δύσκολα κόβονται και φλερτάρουν συχνά. Το καλό είναι ότι μένουν συνήθως μόνο εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι πολύ στοργικοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι. Στις σχέσεις τους, βέβαια μπορεί να είναι υπερβολικά προσκολλημένοι σε καταστάσεις καθώς αποφεύγουν τις αλλαγές. Τα ίδια χαρακτηριστικά ωστόσο που τους κάνουν πιστούς, μπορεί να μετατραπούν σε ζήλεια και κτητικότητα, αν ξεφύγουν από τον έλεγχό τους. Έτσι μπορείτε να υπολογίζετε στην αφοσίωσή τους, αν βέβαια δεν τους κάνετε να σκάσουν από τη ζήλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι φιλικοί, γοητευτικοί και έχουν αρκετές κοινωνικές επαφές. Το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνουν στους άλλους, μπορεί να φαίνεται σαν ερωτοτροπία σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη που έχουν για κοινωνική επαφή. Ωστόσο οι Δίδυμοι έχουν την ικανότητα να σταθεροποιούνται όταν βρουν τον άνθρωπο που θα τους κινήσει το ενδιαφέρον. Αν είστε υπερβολικά ζηλιάρης ως σύντροφος, ένας Δίδυμος δεν κάνει για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι ρομαντικοί, συναισθηματικοί και γοητευτικοί. Τους αρέσει να προσέχουν και να φροντίζουν τους άλλους και συνήθως απαιτούν το ίδιο και απ’ αυτούς. Η αγάπη για εκείνους, σημαίνει ασφάλεια και μπορεί να τους εκμεταλλευτούν οι άλλοι γύρω τους. Αν ο σύντροφός τους, κάνει το λάθος και νιώσουν ανασφάλεια, τότε είναι πολύ πιθανόν, να αλλάξουν εντελώς συμπεριφορά και να απιστήσουν. Στην αντίθετη περίπτωση, αποτελούν πρότυπο αφοσίωσης.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι ρομαντικοί και πιστοί στον σύντροφό τους. Πιστεύουν στην ιδανική σχέση και είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι συναισθηματικά. Μια τάση που εμφανίζουν κάποιες φορές, στο να φλερτάρουν γύρω τους, προέρχεται κυρίως από την ενδόμυχη ανάγκη τους για επιβεβαίωση του εγωισμού τους. Σταματούν όμως εκεί καθώς είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Ο μόνος κίνδυνος να απιστήσουν, είναι όταν καταρρακωθεί ο εγωισμός τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι αγαπούν με πάθος και αφοσίωση, αλλά συνήθως δεν είναι εκδηλωτικοί στην ερωτική τους συμπεριφορά. Κι αυτό γιατί είναι γενικά λίγο ντροπαλοί και πάντα περιμένουν τον σύντροφό τους να ανοίξει τα χαρτιά του. Στις σχέσεις τους είναι από τα πλέον πιστά άτομα. Επειδή όμως τους αρέσει να θυσιάζονται για άλλα άτομα, μπορεί να προσφερθούν ερωτικά, σε άτομα που δείχνουν ερωτικά αδικημένα. Προσέξτε το.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γοητευτικοί, θέλουν να ευχαριστούν τους άλλους και αποφεύγουν τις συγκρούσεις. Εκτιμούν τα ωραία πράγματα στη ζωή και προσπαθούν να βρουν ένα σύντροφο που θα έχει τις ίδιες αντιλήψεις με αυτούς. Η τάση τους για απιστία γεννιέται άμεσα από την ανάγκη τους να βρουν το τέλειο σε μια σχέση. Αν διαπιστώσετε ότι ο Ζυγός σύντροφός σας, στρέφει τα μάτια του αλλού, αναρωτηθείτε αν δεν έχει βρει κάτι στο πρόσωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ξεχωρίζουν για την σεξουαλικότητά και το πάθος τους και είναι από τα άτομα που θα δοθούν ολοκληρωτικά στον σύντροφό τους. Η ζήλια τους βέβαια είναι αξιοσημείωτη γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους, κάνοντάς τους να ζηλέψουν. Δεν αλλάζουν εύκολα ταίρι, όσο η σχέση τους είναι ζωντανή. Αν ο Σκορπιός σύντροφός σας έχει απιστήσει, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πλέον καμία επαφή μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην ερωτική τους ζωή, οι Τοξότες είναι από τα πλέον αξιόπιστα ζώδια και οι σύντροφοί τους θα απολαμβάνουν σίγουρα την ψυχική τους γενναιοδωρία. Θα πρέπει όμως να μην παρεξηγήσουν την τάση τους για καινούργιες γνωριμίες, καθόσον αυτή προέρχεται περισσότερο από την ανάγκη τους για νέες πνευματικές εμπειρίες παρά για ερωτικές. Αν αντιληφθεί ένας Τοξότης ότι το ταίρι του δεν τού δίνεται πραγματικά, τότε απλά θα ανοίξει την πόρτα και θα εξαφανιστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι αντέχουν τις δυσκολίες και συχνά ανέχονται ακόμα και σχέσεις που δεν είναι καλές, λόγω της ισχυρής αίσθησης καθήκοντος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διακόψουν ποτέ μια σχέση, αλλά ότι θα προσπαθήσουν να τη διατηρήσουν μέχρι το οριστικό τέλος. Η απιστία στη ζωή τους είναι σπάνια καθώς τα κοινωνικά «πρέπει» επηρεάζουν πολύ την συμπεριφορά τους. Η απιστία θα έρθει μόνον αν θεωρούν ότι η σχέση τους είναι απόλυτα νεκρή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι αρκετά δεμένοι με την ελευθερία τους και τους αρέσει να διατηρούν ένα βαθμό αυτονομίας στις σχέσεις τους. Ιδανικά, ο σύντροφός τους είναι για εκείνους τόσο φίλος όσο και εραστής και κατανοεί ότι η ανάγκη τους για ανεξαρτησία δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρονται για αυτόν. Το πρόβλημά είναι ότι γενικά δεν θεωρούν την απιστία σαν αμάρτημα, και μπορούν να καταλήξουν σε ένα ξένο κρεβάτι με πολύ μεγάλη ευκολία.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχουν έντονη ανάγκη για αγάπη και συχνά δίνονται χωρίς όρια, ενώ έχουν την τάση να εξαρτώνται από τους άλλους, προσεγγίζοντας ιδεαλιστικά τον έρωτα. Ο κίνδυνος να απιστήσουν θα προέλθει μόνο όταν συνειδητοποιήσουν ότι ο σύντροφός τους δεν καλύπτει τις απαιτητικές συναισθηματικές τους προσδοκίες. Η απομυθοποίηση του συντρόφου τους είναι ένα συχνό φαινόμενο στις σχέσεις τους, και η απιστία τότε, μια επιβεβλημένη ανάγκη για εκείνους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey