«Έκλεισε» Πέτρα ο Άρης

01/07/2012 - 05:56
Στη δημοτική ενότητα Πλωμαρίου επικεντρώνει την προσπάθειά του να ολοκληρώσει τις υποψηφιότητες που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της «Επόμενης Μέρας» ο Άρης Χατζηκομνηνός, που το βράδυ της Δευτέρας «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο της Πέτρας.
Στη δημοτική ενότητα Πλωμαρίου επικεντρώνει την προσπάθειά του να ολοκληρώσει τις υποψηφιότητες που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της «Επόμενης Μέρας» ο Άρης Χατζηκομνηνός, που το βράδυ της Δευτέρας «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο της Πέτρας, με πέντε υποψηφίους. Ήδη, όπως αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου, έχει ολοκληρωθεί το κεντρικό ψηφοδέλτιο με 27 υποψηφιότητες, όπως και το ψηφοδέλτιο για τη δημοτική κοινότητα Μυτιλήνης με ακόμη 12 υποψήφιους.

Ο επικεφαλής της «Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του τη Δευτέρα το πρωί και μετά τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μόριας, περιόδευσε σε Μόρια και Αφάλωνα, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγε στην Καλλονή και στη συνέχεια στην Πέτρα. Εκεί «κλείδωσαν» και οι υποψήφιοι του συνδυασμού απ’ την περιοχή, με τις υποψηφιότητες του Παναγιώτη Παπάζογλου, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρας, και των Παντελή Χατζηγιάννη (του Χαράλαμπου), Ηλέκτρας Παυλίδου, Ελένης Ψαθά και Νίκου Τατσή.
Χθες Τρίτη, ο κ. Χατζηκομνηνός είχε συνάντηση το μεσημέρι στην Καλλονή με το δήμαρχο Δημήτρη Φαναραδέλλη για θέματα που αφορούν στο ψηφοδέλτιο της «Επόμενης Μέρας», ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τα Παράκοιλα. Στις 6 το απόγευμα επρόκειτο να πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Βασιλικά, στις 7 στο Λισβόρι και στις 9.30΄ το βράδυ να επισκεφτεί την Άντισσα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey