Συσκέψεις στην Καλλονή

01/07/2012 - 05:56
Σε συγκεκριμένα συμπεράσματα που η εφαρμογή τους επιλύει το πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού του λεκανοπεδίου Καλλονής κατέληξε σύσκεψη υπό το δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο τέως Δημαρχείο Καλλονής.
 
Σε συγκεκριμένα συμπεράσματα που η εφαρμογή τους επιλύει το πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού του λεκανοπεδίου Καλλονής κατέληξε σύσκεψη υπό το δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο τέως Δημαρχείο Καλλονής. Τη λύση του προβλήματος είχε αναγγείλει ο δήμαρχος σε συνέντευξη Τύπου, όπου χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες είχε ανακοινώσει πως τα λύματα πλέον δεν επιβαρύνουν τον Κόλπο Καλλονής.

Στη συνέχεια, επακολούθησε δεύτερη σύσκεψη, με συμμετοχή των προέδρων και μελών των Τοπικών Συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής, δηλαδή Αρίσβης, Δαφίων, Κεραμίου, Καλλονής, Παρακοίλων, Άγρας, Ανεμότιας, Σκαλοχωρίου και Φίλιας, προς τους οποίους έγινε ενημέρωση από το δήμαρχο και τους θεματικούς αντιδημάρχους για τα γενικότερα προβλήματα της αυτοδιοίκησης του Δήμου Λέσβου. Ακολούθησε συζήτηση για τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν τις Τοπικές αυτές Κοινότητες, για τα οποία ο δήμαρχος έδωσε οδηγίες προς αντιμετώπισή τους από τους αρμόδιους πολιτικούς και διοικητικούς προϊσταμένους της δημοτικής αρχής του ενιαίου Δήμου Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey