Στη Μόρια ο Χωματάς!

01/07/2012 - 05:56
Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια μακριά από το χωριό του, τη Μόρια, ήρθε η ώρα του γυρισμού για τον πρώτο σκόρερ της περασμένης χρονιάς, Στέλιο Χωματά.
Το πρώτο κανόνι των λεσβιακών γηπέδων γύρισε σπίτι του και κάνει το Βύρωνα Μόριας… φαβορί!

Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια μακριά από το χωριό του, τη Μόρια, ήρθε η ώρα του γυρισμού για τον πρώτο σκόρερ της περασμένης χρονιάς, Στέλιο Χωματά. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που είχε σημαντική προσφορά στην κατάκτηση του τίτλου από τον Όλυμπο, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους τoυ Βύρωνα, γυρίζοντας με τον πλέον ιδανικότερο τρόπο στην ομάδα που τον είχε αναδείξει ποδοσφαιρικά και που ίσως εκεί κλείσει την καριέρα του.

Οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή, κράτησαν πάνω από πέντε ώρες και το διάστημα αυτό συζητήθηκαν πολλά πάνω στο χτίσιμο της ομάδας, όμως συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι δεν επετεύχθη και η μεταγραφή έδειχνε ότι ναυαγεί.

Το πήρε πάνω του ο Μαρινάτος
Στο σημείο αυτό και με τον κίνδυνο να χαλάσει η μεταγραφή, το τηλέφωνο του Χωματά κτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Σωτήρης Μαρινάτος, ο οποίος με τους σωστούς του χειρισμούς, έφερε καλούς παίκτες στην ομάδα. «Στέλιο σε θέλουμε να μας βοηθήσεις και νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία και για σένα αλλά και για την ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο», του είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μαρινάτος. Το κλίμα αντιστράφηκε, με τον ποδοσφαιριστή να συμφωνεί και να καταλήγει στην ομάδα του χωριού του. Για τη μεταγραφή, τα χέρια του τρίβει από ικανοποίηση ο Θόδωρος Γιακαλής, που βλέπει να βάζει στη μηχανή της ομάδας του, μια ακόμη σπουδαία μονάδα.
Ακόμη ο Βύρωνας προχώρησε και στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών, ανεβάζοντας τον αριθμό των μεταγραφών στις έντεκα. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Κώστα Δηκονημάκη, που ανήκε στον Αστέρα Νίκης καθώς και τον Κώστα Κουτσούδη, μέσο, επίσης από την ίδια ομάδα. Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη της ομάδας με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey