Ενίσχυσαν τα αδέσποτα

01/07/2012 - 05:56
Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο πασχαλινό bazaar που διοργάνωσε για τα αδέσποτα ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Κιβωτός», το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Επιμελητήριο Λέσβου.
Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο πασχαλινό bazaar που διοργάνωσε για τα αδέσποτα ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Κιβωτός», το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Επιμελητήριο Λέσβου.

Στο παζάρι μπορούσε να βρει κανείς τα πάντα. Από διακοσμητικά, κοσμήματα, βιβλία, CDs, DVDs και διάφορα χρηστικά αντικείμενα, μέχρι ρούχα, ακόμη και ένα ολόκληρο… σαλόνι.
«Με την προσπάθεια του Συλλόγου “Κιβωτός” Μυτιλήνης, θέλουμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα του τόπου μας με εμβολιασμούς, με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά και κάθε είδους βοήθεια που απαιτεί κόστος», ανέφερε ο Σύλλογος. «Γι’ αυτό και σε αυτή μας την προσπάθεια διοργανώσαμε το παζάρι αλληλεγγύης με ενεργή συμμετοχή του κοινού, τόσο στο να μας φέρει διάφορα αντικείμενα που δε χρειάζεται και θέλει να τα δωρίσει, αλλά και στο να αγοράσει κάτι, ώστε να ενισχύσει την προσπάθειά μας αυτή.»
Οι τιμές κρατήθηκαν, έτσι, σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αφού το χρηματικό ποσό που επρόκειτο να συγκεντρωθεί, θα δινόταν για κοινωφελή σκοπό. Πολύς ήταν ο κόσμος που παρευρέθηκε στο Επιμελητήριο και για ώρα περιδιάβαινε στους διάφορους πάγκους, ενώ όπως φάνηκε οι περισσότεροι δεν έφυγαν με άδεια χέρια. Στο χώρο βρίσκονταν ακόμη και ορισμένα αδέσποτα σκυλιά της προκυμαίας, που τα μέλη του Συλλόγου τάισαν και τους προσέφεραν… στέγη για όσο ήταν ανοιχτό το παζάρι.


Τα μέλη τις «Κιβωτού», στο σαλόνι που επίσης ήταν προς πώληση (αριστερά). Πολύς κόσμος πέρασε το διήμερο από το Επιμελητήριο (δεξιά)

«Το παζάρι πήγε πολύ καλά, τα περισσότερα πουλήθηκαν, ειδικά τα μεγάλα αντικείμενα, και συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό», είπε στο «Ε» ο πρόεδρος της «Κιβωτού», Τέρπανδρος Παπαθεοδώρου. «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την πρόσφορα και τη στήριξη.»
Όσα είδη ρουχισμού περίσσεψαν πρόκειται να δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Από εκεί και πέρα, η «Κιβωτός» σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο ανοιχτό παζάρι στην Πλατεία Σαπφούς, μέσα στο καλοκαίρι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey