Στις 17 Φεβρουαρίου γιορτάζει ο πολιούχος της Μυτιλήνης

01/07/2012 - 05:56
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το νομάρχη Λέσβου, Παύλο Βογιατζή, μετά από πρόταση του Μητροπολίτη Μυτιλήνης, κ. Ιακώβου, επιτρέπει στα σχολεία του δήμου Μυτιλήνης να εκκλησιαστούν στις ενορίες τους, στις 17 Φεβρουαρίου.
Συμμετέχουν τα σχολεία
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το νομάρχη Λέσβου, Παύλο Βογιατζή, μετά από πρόταση του Μητροπολίτη Μυτιλήνης, κ. Ιακώβου, επιτρέπει στα σχολεία του δήμου Μυτιλήνης να εκκλησιαστούν στις ενορίες τους, στις 17 Φεβρουαρίου, για να τιμηθεί, και από την Εκπαίδευση, η εορτή του Νεομάρτυρα Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου, Πολιούχου της Μυτιλήνης.
Σε ό,τι αφορά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στον εορτασμό θα συμμετάσχουν τα Δημοτικά: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο, 12ο, 14ο, 15ο Μυτιλήνης, Βαρειάς, Ταξιαρχών, Χαλίκων, Ειδικό Δημοτικό και τα αντίστοιχα Ολοήμερα, Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο (Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος) και τα Νηπιαγωγεία: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο ,6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο, 12ο, 13ο, 14ο Μυτιλήνης, Αγίας Μαρίνας, Βαρειάς, Ταξιαρχών, Χαλίκων, Εδικό Νηπιαγωγείο και τα αντίστοιχα Ολοήμερα, Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία (Εκπαιδευτήρια Πλάτωνος και Π. Κουφέλου).
Στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση η απόφαση αφορά σε όλα τα γυμνάσια και τα λύκεια της πόλης της Μυτιλήνης.

Κλειστή και η αγορά…
Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Θεοδώρου, προστάτη της Μυτιλήνης, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey