Ευρωπαϊκό ιατρικό συνέδριο στην Εφταλού

01/07/2012 - 05:56
Διαπρεπείς οδοντίατροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και γιατροί ειδικοτήτων που έχουν σχέση με παθήσεις στην περιοχή της κεφαλής, αναμένεται να συμμετάσχουν στις εργασίες του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί από 22 μέχρι 25 Σεπτεμβρίου στην Εφταλού.
Διαπρεπείς οδοντίατροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και γιατροί ειδικοτήτων που έχουν σχέση με παθήσεις στην περιοχή της κεφαλής, αναμένεται να συμμετάσχουν στις εργασίες του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί από 22 μέχρι 25 Σεπτεμβρίου στην Εφταλού υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου.

Σε συνέντευξη Τύπου χθες το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κρανιογναθικών Διαταραχών, καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Βύρων Δρούκας, μαζί με το δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, αναφέρθηκαν στη σημασία του Συνεδρίου, αλλά και στη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο.
Το θέμα του Συνεδρίου είναι «Στοματοπροσωπικός πόνος, σημείο συνάντησης μεταξύ οδοντιατρικών και ιατρικών ειδικοτήτων» και όπως τονίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη, μέσα από τις εισηγήσεις στόχος είναι να δοθεί έμφαση σε παθήσεις στην περιοχή του κεφαλιού που θα μπορούσαν να γίνουν ξεχωριστή ιατρική ειδικότητα.
Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν, εκτός γνωστών οδοντιάτρων της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος (καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας) και Γιάννης Παπακώστας (αναπληρωτής καθηγητής της Ψυχιατρικής), καθώς και ο Δήμος - Δημήτρης Μητσικώστας, διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και διευθυντής του Κέντρου Κεφαλαλγίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey