«Δείξαμε ότι μπορούμε»

01/07/2012 - 05:56
«Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι πήραμε αυτό το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου. Έπρεπε να ήμαστε σωστοί γιατί γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα. Και γι’ αυτό, σας αξίζουν συγχαρητήρια.»
«Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι πήραμε αυτό το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου. Έπρεπε να ήμαστε σωστοί γιατί γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα. Και γι’ αυτό, σας αξίζουν συγχαρητήρια.»
Τάδε έφη Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος επιβράβευσε τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του, σε μια δύσκολη ομολογουμένως έδρα, από μια ομάδα που ήταν εδώ και μήνες αήττητη.
Η επόμενη μέρα μετά το θρίαμβο στο Λαύριο, βρίσκει χαρούμενους τους Καλλονιάτες, οι οποίοι έχουν όλο το χρόνο να προετοιμαστούν για το παιχνίδι της 11ης Οκτωβρίου, οπότε και θα φιλοξενήσουν την Προοδευτική, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας.

Επιτέλους αφίχθη

Τέλος καλό όλα καλά για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Λάμπρο Γονατά, ο οποίος άργησε να ενσωματωθεί στην ομάδα, χάνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως από χθες βρίσκεται στη διάθεση του Αντωνίου.
Ο νεαρός αμυντικός τον καιρό αυτό, υπηρετεί τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό και ήταν δύσκολο για τον ίδιο και την ομάδα, να έρθει έγκαιρα στο νησί. Μετά από επίμονες προσπάθειες της διοίκησης, ο Γονατάς πήρε μετάθεση και αποτελεί ένα ακόμη γερό χαρτί για την ομάδα της ΑΕΛΚ. Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Αμφιάλης, ενώ έχει και συμμετοχές στην Εθνική των Νέων. Στην ομάδα πάντως, ήρθε με καλές προδιαγραφές να παίξει ποδόσφαιρο, να δείξει το ταλέντο του και να βοηθήσει την ΑΕΛΚ να πετύχει στο στόχο της.

Θα ξεκουραστούν

Ρεπό θα δώσει στους παίκτες, ο Σωτήρης Αντωνίου την Κυριακή και τη Δευτέρα. Λόγω των βουλευτικών εκλογών, οι εκτός νησιού παίκτες θα μεταβούν στον τόπο καταγωγής τους, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όμως και ο ίδιος ο Αντωνίου θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, καθώς ο πελαργός θα φέρει το πρώτο παιδί στην οικογένεια, και ο κόουτς πρέπει να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του.
Αύριο την προπόνηση θα αναλάβουν ο Μάρκος Βρατσάνος με το Γιώργο Σερέτη, ενώ ο Αλέκος Ριζούλης ξεκίνησε προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του, όπως και ο Στρατής Βαλιός.

Έφθασαν
Στα γραφεία του Συλλόγου, έφθασαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας, οι οποίες και θα φορεθούν στα επόμενα παιχνίδια. Η μια στολή έχει χρώμα κίτρινο - μαύρο και η άλλη μπλε.
Μάλιστα και στις δύο, θα αναγράφονται οι χορηγοί της ΑΕΛΚ με τους οποίους πρόσφατα είχε συμφωνήσει η διοίκηση, βάζοντας συνάμα στο ταμείο, ένα συμβολικό ποσό. Οι νέοι χορηγοί είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου - Λήμνου και ο άλλος χορηγός, μια αμερικανική εταιρεία αλλαντικών, που εδρεύει στη χώρα μας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey