Μέρα Νύχτα

01/07/2012 - 05:56
Opening σήμερα για τη νέα μπυραρία «The Pub», στην προκυμαία (πρώην «House of Tea»). Άφθονα είδη μπύρας, φαγητό, αλλά και καλή μουσική.
Opening σήμερα για τη νέα μπυραρία «The Pub», στην προκυμαία (πρώην «House of Tea»). Άφθονα είδη μπύρας, φαγητό, αλλά και καλή μουσική.

Βραδιά με ζωντανή ροκ μουσική σήμερα στο «Envy», στην προκυμαία, για δυνατή διασκέδαση.

Το εστιατόριο «Φίλεμα», δίπλα στο αεροδρόμιο ετοιμάζει βραδιές με ζωντανή λαϊκή μουσική σήμερα Παρασκευή και το Σάββατο, μαζί βέβαια με τις γευστικές προτάσεις του μαγαζιού.

Χειμωνιάτικες βραδιές στο όμορφο περιβάλλον του ξενοδοχείου «Elysion», που ξεκινά από αυτό το Σάββατο με ανανεωμένο μενού, αλλά και χαλαρή μουσική.

Όμορφο περιβάλλον για καφέ ή ποτό στο «Dream», στην Πλατεία της Καλλονής, που αποτελεί ένα από τα πιο in στέκια της περιοχής.

Νόστιμη πίτσα με λεπτή ζύμη και υλικά της επιλογής σας θα βρείτε στο «Πασατέμπο 24», στην προκυμαία, όλες τις ώρες. Δοκιμάστε επίσης τις σαλάτες, τα σάντουιτς, αλλά και τα ζυμαρικά του.

Κρεατικά στα κάρβουνα και το διάσημο κοτόπουλο με σάλτσα λεμονιού θα βρείτε στην «Αγία Παρασκευή», στην Πλατεία Αλυσίδας.

Κυδώνια, μύδια, γυαλιστερές και πολλές άλλες θαλασσινές λιχουδιές θα βρείτε ολόφρεσκα στο «Οστρακοπωλείο».

Στο «Μουσικό Καφενείο» μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας σε ένα όμορφο περιβάλλον, με πολύ καλές μουσικές επιλογές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey