Αργεντίνικο τανγκό στο «Πανελλήνιον»

01/07/2012 - 05:56
Μια μοναδική χορευτική βραδιά υπόσχεται η ομάδα «TangoLesvos» για τη Δευτέρα 27 Ιουλίου. Μετά από προσμονή πολλών ετών, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου, έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν στο κοινό τους μια βραδιά αργεντίνικου τανγκό.
Μια μοναδική χορευτική βραδιά υπόσχεται η ομάδα «TangoLesvos» για τη Δευτέρα 27 Ιουλίου. Μετά από προσμονή πολλών ετών, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου, έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν στο κοινό τους μια βραδιά αργεντίνικου τανγκό σε ένα χώρο που «πολύ τους κάνει να νιώθουν πως βρίσκονται στη διάσημη Confiteria Ideal του Μπουένος Άιρες»!
Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, λοιπόν, η ομάδα «TangoLesvos» θα βρίσκεται στο «Πανελλήνιον» για να παρασύρουν τον κόσμο σε μια διαφορετική κουλτούρα. «Θα ακούσουμε και θα χορέψουμε tangos, που κάποια από αυτά μπορεί και να έχουν ακουστεί στη σάλα αυτή στο παρελθόν!», σημειώνουν χαρακτηριστικά.
Η χορευτική βραδιά θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και αναμένεται να είναι έντονη και γεμάτη ευχάριστες εμπειρίες.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της ομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο group του Facebook Tango in Lesvos και στα τηλέφωνα 6932-263553 και 6947-004558.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey